Miért nem lehet Sony Ericsson Xperia X8-on bootloadert nyitni? (lentebb több infó)
Mindenhol azt olvasom,hogy 11w38-as gyártási szám alatt nem lehet nyitni! Nekem 11w47-esem van...azt viszont nem értem h én már miért nem nyithatom? Tök zavaró,hogy az ember pofájába vágják h azon már nem működik,de viszont nem magyarázza el,hogy miért!! Van vmilyen konkrét cucc a mobilon??
pls. normális válaszokat!!
beírtam google-ba, hogy "bootloader nyitás" és az első találat volt..
"Követelmények:
Gyártási szám: 11W38 vagy kissebb (akkumulátor alatt ellenőrid!) Ha a gyártási szám nem megfelelő a bootloadert nem lehet nyitni!!!"
Azt vágom, hogy nem lehet,de a gyártási számon kívül még miért nem??? És olvasd el a kérdés leírását
"Mindenhol azt olvasom,hogy 11w38-as gyártási szám alatt nem lehet nyitni!"
Te meg inkább tanulj meg olvasni!
nem 11w38 nem lehet nyitni, hanem 11w38 FELETT.
Azért nem lehet nyitni az felett, mert addigra már javították azt a bakit, amit kihasználva lehetett volna nyitni a bootloadert.
az ics, az a 4.0
és X8-ra egyetlen stock kernel 4.0 van, ami nagyon lassú. a 11, az az év, a w38, az pedig a hét... nekem 11w01, de mégse tudom nyitni, úgyhogy ne rinyáljatok itt nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!