Most komolyan ennyire lement volna a Samsung Galaxy S III ára?
2013. márc. 30. 03:02
1/10 anonim válasza:
Nem tudunk románul.
Amúgy meg megbízható oldalról rendelj.
2/10 anonim válasza:
szlovákul van, de ha belinkeled egy magyar oldalra, leîrhatnád miről is van szó...
4/10 anonim válasza:
Lehet hogy nem ugyanazt a weblapot nézzük, de amit linkeltél ott nincs olcsón S3-as.
5/10 anonim válasza:
Ha ez neked olyan olcsó, akkor mondhatjuk, hogy lement. Mindjárt itt az S4, csak nem lehet olyan drága mostmár.
6/10 anonim válasza:
Már nem azért de ettől lehet kapni olcsóban is.
7/10 A kérdező kommentje:
Mivel szlovákiai vagyok, magyar oldalakat nem tudok mutatni a mobil áráról. De jóval drágább volt 2 hónappal ezelőtt. Én meg megvettem az S II-t. :(
2013. márc. 30. 20:13
8/10 anonim válasza:
magyar oldalakat nem tudsz mutatni?
arrafelé talán blokkolják őket?
9/10 A kérdező kommentje:
Nézd én nem tudom, hogy Magyarországon milyen árban vannak, de felesleges is, mert én szlovákiai vagyok.
2013. márc. 30. 21:14
10/10 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
Nézd én nem tudom, hogy Magyarországon milyen árban vannak, de felesleges is, mert én szlovákiai vagyok."
Nézd én nem tudom, hogy Szlovákiában milyen árban vannak, de felesleges is, mert én Magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!