Robogó. Gyorsabb.
Mi köze egymáshoz a kettőnek?
nem írtad hogy mi célból kéne ezért nexus 4
indok:
telefon nélkül ma már nehéz élni de tablet nélkül nem.
komolyan?
még nem hallottam róla,holnap utána olvasok ezeknek a ketyeréknek mert meg mondom őszintén nem nagyon érdekelnek a táblagépek,nem sok mindent tudok róluk.
minden esetre elég kényelmetlen lehet állandóan egy táblagéppel mászkálni hogy bármikor elérhető legyél ha hívnak.
Oké, azért biztos nem mindegyiken. Lehet hogy a 20ezer ft-os tableteken nem. Nekem Galaxy 8.9-em van, ezen van egy nyílás a simnek, rendesen működik telefonként is.
Nekem nem kényelmetlen ezzel mászkálni, ellenben kényelmetlen a telefonom ha meg akarok nézni valamit a neten. Túl pici, millió évig tart megnézni valamit, mert mindig félrenyomok.
A tablet meg minden egyben. Szgép, hordozható dvd lejátszó, ebook olvasó, telefon, stb. Csak jó nagy zseb kell hozzá :D
hát ja netre jobb a tablet.
én is sokat netezek majd telóról a jövőben,remélem elég lesz a 4,7es kijelző mert akkorával rendelkezik a kiszemeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!