Miért van tele az eszközmemóriám?
Samsung Galaxy Ace telefonom van, amire nem tudok szinte semmi játékot letölteni mert van rajta kb. 5 játék és ha letöltök még egyet akkor bejelenti a telefon, hogy a memória megtelt....a múltkor már az sms memória is teli volt, úgy, hogy mikor kiírta akkor kitöröltem az összes sms-t, ezekután már az sms-eket meg se kaptam.....
Az is még vicces, hogy az Alkalmazás kezelőben ha megnézem, akkor látom, hogy amit az SD- kártyáre mentettem azt is beletette a telefon memóriába. Más is mondta, hogy van ilyen baja a telefonjának. Ti mit tennétek vagy mit csináljak?? Így azért se jó mert pk. másnak van rajta 20 alkalmazás (nekem 5) nekik félig sincs a memó, nekem meg teli van...://
Rootolni kell a telefont ami által rendszergazda jogokhoz jutsz és az alkalmazásokat tudod másolni vagy telepíteni memóriakártyára is,így nem foglalják a helyet a telefon belső memóriájában!
Keress rá így: galaxy ace rootolása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!