Samsung Galaxy S3 minim van. Tudok vele tv-zni, ha töltök rá programot?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor mit töltsek le, hogy tudjam nézni?2013. márc. 29. 09:20
1/5 Hufnager Steve válasza:
Vagy S3 vagy mini nem mindegy de szerintem inkább Samsung Galaxy Mini. És nem tudsz rajta TV-t nézni ha csak nem a bizonyos csatornának van online műsor szórása vagy archívum de az meg nem élő!
(Egyébként ez eléggé költséges ha mobilinternetet akarsz használni)
Ja és még valami ha a bizonyos csatornának nincs alkalmazása az online TV nézésre(elég valószínű) akkor a böngészőből is meg teheted csak előbb telepítsd az Adobe Flash nevű alkalmazást mert enélkül nem egy egy könnyen!
Link: [link]
Remélem hasznos!
2/5 Wadmalac válasza:
Remélem a mini már nem ARMv6 procis, mert ha még az, akkor a FlashPlayer nem fog működni.
3/5 anonim válasza:
Uramisten....Ez S3 mini.Nem pedig Galaxy Mini.:D:D jó emberek.Biztos tudsz rajta de magyar csatornákat szerintem fix hogy nem.Playen vannak ilyen appok de azok csak külfölfdiek.
4/5 Xperia.floyd válasza:
+1 az utolsónak :D Besírtam ezeken a találgatásokon... A Samsung Galaxy S3 mini egy kétmagos ARMv7-es teló :D
5/5 Hufnager Steve válasza:
Lehet van benne vmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!