Milyen hasonló telefonok vannak, mint az alcatel ot-995?
www.youtube.com/watch?v=YkGOWMnRxeo
m tech atab 5 ár érték aránya nagyon jó!
Ja, és még ehhez volna egy kis hozzáfűznivalóm:
"(...) egyébként nem is ajánlottam őket, írtam is, miszerint a Galaxy S régebbi modell."
Ha nem ajánlod akkor minek írod le, hiszen a kérdezô épp arra kíváncsi h miket ajánlunk neki ami megéri (pl.: a Galaxy S egyáltalán nem éri meg).
1. Milyen HASONLÓ telefonok vannak, mint az OT-995 - ez a kérdés.
Ha megkérdezzük, hogy Xperia P, vagy OT-995 - távolról sem egy kategória a kettő, még az U-val, Solával sem. Khm. Kb. mintha megkérdeznér hogy a Galaxy Ace, vagy Xperia Pro hasonló e.
2. A telefon lecserélése - nem egyértelmű, hogy a kérdezőnek bolti, új készülékre telik, esetleg mással készüléket cserél, stb.
3. A miheztartás végett mondom, hogy elég alpári, ha én veszem a fáradtságot, ideírok valami választ (még ha rosszat is?), TAKTIKUSAN próbálok érvelni, korrekt hangnemben, te pedig nem kijavítasz, hanem kemény hangnemben kioktatsz, szarozol, stb. Elég szomorú egyébként ez a rohanás, hogy 2-3 éves készülékek már öreg, elavult szarok, hogy ma a telefonguruknak a kétmagos telefon is alap, már az embereket is e szemszögből nézik, mennyire menő (teszem hozzá, nem mindegyik). 5 éve Neked milyen telefonod volt? Sony W705 talán...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!