Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3GS üzembehelyezése?...

IPhone 3GS üzembehelyezése? SIM kártya meet bele szó nélkül? Hgy kéne ezt csinálnom?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek a telóról?
2009. szept. 19. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hol vetted a telefont? Mert ha nem kártyafüggetlen akkor nem tudsz belerakni más SIM szolgáltatót mint amire előfizettél (pannon, vodafone, t-mobile). Ha feketén vetted, vagy csak úgy magában, mindenféle szolgáltató nélkül akkor szerintem kártyafüggetlen és mehet bele bármi. Hogyan? A tetején van a lezáró mellett egy kis kivehető rész aminek az oldalán van egy pici lyuk. Azt megszúrod egy tűvel (vagy amit a tobozba adtak hozzá) és belerakod. Fel fogja ismerni, és ha nyert ügyed van akkor ki lesz írva h sim locked, rámész az unlockra, beaírod a sim jelszavát és kész. Ha viszont, nem kártyafüggetlen a teló, és belerakod, az se baj, mert akkor kiírja, hogy nem támogatott sim, vagy vmi ilyesmi, és nem romlik el meg semmi.

Vélemény?

Nekem iPhone 3G-m van. Fel van törve (psszt!;)) szóval bármilyen játék megy rajta, és most kijött ez a 3.0ás frissítés és azon már van keresés, copy-paste, és arra -nem viccelek- videófelvevőt is rá lehet tenni, ami működik és elég jó videókat készít. Innentől kezdve én nekem nincs szükségem 3GS-re , mert annak nagyjából csak a processzora jobb (ami az iPhone sebességét gyorsítja) meg az internet sebessége gyorsabb, de én nem sietek:)

Bármi kérdésed van, akár a telefonnal, akár a jailbreakeléssel kapcsolatban, írj:)

Remélem segítettem!

2009. szept. 19. 08:33
 2/4 A kérdező kommentje:

naná hogy segítettél

iTunes -szal zenét már rá tok tenni,de videot hogy kéne?avi t is lehet?

nem volt még ilyenem,azért 3GS mert ha már veszek godnoltam legyen az új,ja és t mobile...

köszi a választ

2009. szept. 25. 20:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

T-mobilosba t-mobilos sim kártyát nyugodtan, biztos hogy működni fog.

Sajnos avi formátumu fájlokat nem tudsz rárakni, de van egy olyan program amit úgy hívnak h Format Factory. Ez egy ingyenes program amit pl. letölthetsz innen:

[link]

A lényeg az, hogy .mp4 vagy 3gp-be konvertáld az .avi fájlokat. Meg kell adnod egy mappát hogy hova akarod konvertálni. Ha kész van akkor megnyitod a mappát, és az iTunest és szimplán fogod a videót(a konvertáltat) és behúzod az iTunesbe, oda fölülre a "music, movies, Tv shows"-ra. ennyi. bármi kérdésed van, írj.

2009. szept. 30. 22:29
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi!!!!!!!! pusz
2009. okt. 1. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!