Nokia n 73-ra hol és hogyan tudok magyar nyelvet telepiteni?
otthon is letudod. kell egy adatkábel és néhány program.
letöltesz egy porgramot amivelátírod a telefonod product code-ját az nss nevű programmal.
innen töltheted le: [link]
- Telepítsd fel az NSS-t.
- Csatlakoztasd a telefonodat az usb kábellel a számítógéphez PC Suite módban és várd meg, amíg a Windows feltelepíti a szükséges drivereket. Nyomtatás vagy Adatátvitel módban a dolog nem fog működni.
- Indítsd el az NSS-t és kattints a jobb felső sarokban a Scan for new device-ra.
- Kattints a Phone info ikonra.
- Kattints a Scan-re.
- Itt (a Phone info ablak jobb oldalán) átírhatod a telefon product code-ját magyarra:
- Jelöld be az Enable-t.
a product code átírása megtörtént.
jelen esetben nem tudom milyen brand-ű a telefonod,de ez a kettő közül válaszd ki
N73 - RM-133 Standart Edition
0529799: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red)
0529780: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum)
N73 RM-133 EURO Music Edition
0539289 Hungary
ezután töltsd le a nokia pc suite-ot,és utána a pc suite kezelőfelületén az NSU-t(Nokia Software Updater) és frissítsd a telefon software-ét
ha kész a frissítés,akkor szépen használhatjuk ujdonsolt telefonunkat (:
csak úgy mellékesen megjegyzem én ezzel a módszerral magyarítottam le egy nokia e66 ot és sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!