Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia n 73-ra hol és hogyan...

Nokia n 73-ra hol és hogyan tudok magyar nyelvet telepiteni?

Figyelt kérdés
angliábol kaptam és nincs rajta magyar nyelv, mit tegyek vele?
2009. szept. 18. 23:03
 1/1 anonim válasza:

otthon is letudod. kell egy adatkábel és néhány program.

letöltesz egy porgramot amivelátírod a telefonod product code-ját az nss nevű programmal.

innen töltheted le: [link]

- Telepítsd fel az NSS-t.

- Csatlakoztasd a telefonodat az usb kábellel a számítógéphez PC Suite módban és várd meg, amíg a Windows feltelepíti a szükséges drivereket. Nyomtatás vagy Adatátvitel módban a dolog nem fog működni.

- Indítsd el az NSS-t és kattints a jobb felső sarokban a Scan for new device-ra.

- Kattints a Phone info ikonra.

- Kattints a Scan-re.

- Itt (a Phone info ablak jobb oldalán) átírhatod a telefon product code-ját magyarra:

- Jelöld be az Enable-t.

a product code átírása megtörtént.

jelen esetben nem tudom milyen brand-ű a telefonod,de ez a kettő közül válaszd ki

N73 - RM-133 Standart Edition

0529799: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Met Red)

0529780: RM-133 CUST.TRX HUNGARY (Deep Plum)

N73 RM-133 EURO Music Edition

0539289 Hungary

ezután töltsd le a nokia pc suite-ot,és utána a pc suite kezelőfelületén az NSU-t(Nokia Software Updater) és frissítsd a telefon software-ét

ha kész a frissítés,akkor szépen használhatjuk ujdonsolt telefonunkat (:

csak úgy mellékesen megjegyzem én ezzel a módszerral magyarítottam le egy nokia e66 ot és sikerült :)

2009. szept. 19. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!