Sony telefon - egyetlen alkalommal nem eredeti Sony töltő használata - garanciavesztés?
Tegnap huszonnyolc százalékon volt a telefonom és felraktam a barátom töltőjére amikor nála voltunk. Egy alkalommal fordult elő
Máris elveszett a jótállásom?
(a telefon súgójában olvastam, hogy a nem eredeti Sony töltők és tartozékok esetén a garancia érvényét veszti, bár Skullcandy fejhallgatót csatlakoztatok hozzá, az se Sony)
Hülyeség amit irsz.
Ion-t vettem,nem volt hozzá rendes töltő a dobozában,csak az angliában használatos (pedig itthon vettem,rendesen)
így kaptam hozzá egy töltőt,sima nem sonysat.
de a garancia érvényes ugyanugy.
Fura játék ez, a régi K800i telefonom regisztrálni tudta, hogy gyári töltőre van-e dugva, ki is írta, csak gyári töltőre írta ki az "optimalizált töltés"-t.
Mivel az androidos készülékek USB-vel PC-re dugva is töltenek kivédhetetlenül, lehetetlen a gyári töltőt mint kritériumot betartani és a készülékkel felismertetni, semmilyen módon nem állapítható meg, mivel lett töltve, ilyen alapon a garancia nem veszhet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!