Valaki lenne szíves elmagyarázni hogy hogyan tudok lumia 610-re zenét másolni gépről?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne hogy valaki aki ebben már tapasztalt elmagyarázza nekem mert sehogy sem sikerül.2013. márc. 27. 19:56
1/6 anonim válasza:
Letöltötted a Nokiától a PC-s programot?
Nokia PC Suit volt a neve régebben.
2/6 A kérdező kommentje:
ZUNE nevű programot hozzá
2013. márc. 27. 20:10
3/6 Verbőczi Dávid válasza:
hát nekem androidos telóm van de szerintem ezt minden telónál meglehet csinálni:
letöltöd (mp3) egy mappába teszed
telót ráteszed a gépre (persze usb-vel)
ott a saját gépnél vagy hol megjelenik a telcsid mappája és bemásolod a zenét a telefonra (ott lesz egy olyan mappa hogy zene vagy ha nem akkor csinálni kell egyet)
4/6 anonim válasza:
Az a baj, hogy wp7-nél nem ilyen egyszerű. Oda kell a Zune (7.8-nál lehet már van usb mass storage, ott tényleg csak behúzom és kész).
Http://www.windowsphone.com/hu-hu/how-to/wp7/music/sync-files-with-my-phone
5/6 anonim válasza:
pcre feltelepíted a zune progit, ott a zene menüpontban beállítod honnan akarod a zenét feltenni. Alapesetben a c/dokumentumok/zene vagy ilyesmi van. Ha a zenéd a d/zene mappában van, megadod h ott is keressen. Majd miután kilistázta kijelölöd ami kell, s a bal alsó sarokban van egy telefonikon arra ráhùzod mintha csak egy pc s mappába másolnád. Ennyi. Csak ugye előtte csatlakoztasd a telefont usbn. Esetleg ha a marketről leszedted a file küldést blue n, akkor más telóról, laptopról vagy pc ről is át tudod küldeni azon is. Akkor semmi extra nem kell. Nálam L800 on így működik.
6/6 Verbőczi Dávid válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=YrXrrU-WD5Q
lumia 800-an működik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!