Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows phone vagy android?

Windows phone vagy android?

Figyelt kérdés
telefon vásárlás előtt állok és a wp-t nem ismerem. érdekelne a véleményetek (pozitívum negatívum egyaránt)!
2013. márc. 27. 19:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
és nem nehéz a kezelése?
2013. márc. 30. 09:30
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem egyáltalán,mindent kirakhatsz a kezdőképernyőre es az egy "kattintás"

.Sokan kitartanak az android mellett de ha újítani szeretnél akkor ne az úgymond régi rendszert használj kockáztasd meg és vegyed az újabbikat.Csak te döntöd el:)

2013. márc. 30. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyik se. Nekem Galaxy S Plus-om volt és utáltam, állandóan lugg-olt, lefagyott és a 2.3 android elég lejárt. Viszont a Windows Phone 7-en elég kevés alkalmazás van és kevésbé testreszabható. Mindenképp android legyen, csak más készülék.
2013. márc. 30. 12:47
 14/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a tanácsokat! az a baj hogy androidba egyik telefonnak sem fogott meg a külseje. a galaxy note 2nagyon nagyon tetszik de nem engedhetem meg magamnak az ára miatt. viszont a wp telefonok közül a lumia 800 és a htc 8x külseje nagyon megtetszett! véleményetek a htcről? esetleg tapasztalat?
2013. márc. 30. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:
A HTC 8X sokkal jobb mint a lumia 800 és 100%-osan megéri, de drágább is.
2013. márc. 30. 23:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Androidból vegyél Sony Xperia P-t. Gyors, és kijön rá a Jelly Bean is.
2013. márc. 30. 23:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha megengedheted magadnak akkor a htc-t vegyed mert azon Windows Phone 8van de nyugodtan vejeted a lumikat is ismerősoöm nagyon megvan vele becézgeti meg minden én lumia 800at akartam venni mert szerintem gyönyörű egy telefon de apám a920vette amivel csak jol jártam.ne félj kozkáztatni sztem a HTC t vedd meg mert a 800már elég régi androidbol én meg xperia s t vennék de ugy döntsd el h nem hallgatsz senkire bemész a t-mobilba és kiprobálod mind a két telefont majd eldontod.
2013. márc. 31. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!