Ma mikor hazajöttem megnéztem a telefonom az e-mailokat, és egy furcsaságot vettem észre. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Jött a saját nevemmel egy e-mail, de ami a furcsa benne, hogy 1970. január 2-a a feladás ideje. Sem az Outolokomon levő e-mail címen nincs, sem az e-mail szerverén, csak a telefonom. Mi lehet ez? (Telefonra sosem kaptam még SPAM-et! )2013. márc. 27. 16:57
1/2 anonim válasza:
Az 1970-es dátum egy alapértelmezett formátum, olyan mintha 0 lenne. A gép egy időintervallumot képes dátumként értelmezni, aminek a kezdete nem "0 január 1.", hanem 1970. január 1. Önmagában ez még nem probléma, a levél nem a múltból érkezett. Ha valamiért nem lehet a dátumot értelmezni vagy nincs megadva, akkor a rendszer a legelső elérhető dátumot szúrja be.
Én ezt úgy tudnám értelmezni, hogy a küldés forrása nem volt megfelelően beállítva, és a második napon küldtek neked egy levelet. Innen jön a január 2.-a dátum. Az, hogy a feladó te vagy, az valamilyen új spamelési módszer miatt van.
2/2 A kérdező kommentje:
És az e-mail miért csak a telefonomon van? Még a hotmail szerverén sincs rajta.
2013. márc. 28. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!