Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » OT-995 telefonom van és a...

OT-995 telefonom van és a vakuja alapból ilyen?

Figyelt kérdés
Tehát amikor vakuval fényképezek közelről valamit akkor a kép teljesen fehér lesz, ha kicsit messzebbről akkor alig látszik valami...Más telefon nagyon jó képeket készít vakuval is. Vagy ezt nem lehet valahol beállítani, hogy ne ilyen legyen?? vagy letölteni Play áruházból? :S

2013. márc. 27. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

próbáld meg a camera zoom fx-et, jó kis kamera szoftver, és nekem ezzel alapból szebb képeket csinált...

de a te problémád nálam nem jelentkezett eddig

(nekem is ot995öm van)

2013. márc. 27. 16:29
 2/5 anonim válasza:
Nekem is ilyen telom van és nekem is ugyanez a problémám. sztem nem lehet ezt sehol beálítani.
2013. márc. 27. 16:33
 3/5 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak, köszönöm, majd kipróbálom hátha jobb lesz!

Második válaszolónak, valahol olvastam, hogy valami fehérfényű LED vakuja van, és attól ilyen....meg mondjuk az előlapi kamerája se valami jó

2013. márc. 27. 17:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak: Van különbség a program között, hogy a Play Áruházban az ingyenest töltöm le vagy azt,ami pénzbe kerül??
2013. márc. 27. 17:16
 5/5 Balázs88 ***** válasza:

A képbeégés nem a vaku miatt van! Nem jó a szoftver a telefonon, Alcatelék elbaszták nagyon, sajnos.

Mióta kijött az ICS azóta ilyen.

A kamera szoftver, GPS, 3G, ilyen hibák lehetnek a telefonon.

Elvileg jön majd egy frissítés rá hamarosan, de én már abba se bízok.

2.3.6 alatt tökéletes volt a telefon és minden működött.

2013. márc. 27. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!