Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung S Advance fénykép...

Samsung S Advance fénykép készítésnél tudok valahogy zoomolni? Sehogy nem jövök rá a trükkre.

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 12:07
 1/3 anonim válasza:
próbáltad már a hangosítógombbal???
2013. márc. 28. 08:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen persze, az volt az első, de a csengőhang erejét változtatja vele.. Nem is értem, nekem is az lett volna a logikus, de hát nem megy.. Mielőtt megkérdezed: Igen, mikor fényképező üzemmódban van, akkor próbáltam, nem alap helyzetben :))) De köszi a választ:) Egyéb ötlet?
2013. márc. 29. 05:53
 3/3 Briz válasza:

Gyári 2.3 rom ami rajta van nem tud zoomolni... a 4.1 viszont már tudja ezt a funkciót,már van hivatalos független kiadása, de csak orosz régiós.

Abban is van magyar nyelv, én már kipóbáltam de nem hagytam rajta.

A belső memória kártyára áthelyezett tartalmak ikonjait minden kikapcsolás után eltávolitotta, nem tudom miért...remélem a magyarban már javítani fogják ezt a hibát.

2013. ápr. 2. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!