Szerintetek mi éri meg jobban, Most egy Sony Xperia S, vagy karácsony környékén egy Sony Xperia Z, vagy ha jön ki jobb, akkor az?
Figyelt kérdés
2013. márc. 27. 05:06
1/9 anonim válasza:
Egy telefon soha nem éri meg, nincs még egy olyan műszaki eszköz ami annyira hamar avul el, értéktelenedik, mint a mobiltelefon.
Inkább úgy gondold el, hogy mire használod és van-e rá bőven annyi pénzed. Ha igen, akkor vedd meg most, mert a Karácsony még messze van.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy használnám rendesen! Leginkább játékra szeretném, hogy ne unatkozzak egész nap a suliban, főleg a lyukas óráimon. Most egy Nokia 5230am van, és mindenre jó, csak wifizni nem, meg játékra nem.
2013. márc. 27. 05:13
3/9 anonim válasza:
Xperia Z négy magos, Full HD kijelzős, LTE képes készülék, 2 GB rammal. Az Xperia S 2 magos, HD kijelzős, Nm képes LTE-re , 1 GB rammal. A különbség a kettőközött, hogy kettő darab Xperia S-t tudsz venni annyiból mint egy Xperia Z. Ha megteheted akkor Xperia Z-t vegyél! Ha nincs annyi pénzed rá akkor vegyél S-t Igazából mind a kettővel tudsz játszani ugyan úgy, csak a Z-vel viszel minden játékot az S-sel csak 1-2 nem fog menni gondolok itt a N.O.V.A. 3-ra LG Optimus 4x is szaggatja.. De ha nem akarsz ilyen 1-2 gigás játékokkal játszani a telódon akkor S-t vegyél.
4/9 Wadmalac válasza:
Eléggé szubjektív döntés, én is hasonló döntés előtt vagyok, inkább várok szeptemberig és veszem a Z-t. Remélhetőleg addigra kijönnek a gyári 4.1 romok is.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Igazából amilyen játékokkal szeretnék játszani(NFS Shift, minecraft, fruit ninja, headsoccer[nem tudom, hogy van e androidra], meg ilyenek), szerintem elég az Xperia S is. Még mindig nem tudom. A Z jobb, de kb. 60k-val drágább. :/ Szerintetek mikor fog lemenni az ára a Z-nek?
2013. márc. 27. 17:53
7/9 anonim válasza:
azért veszel egy 170000 forintos telefont, hogy játszhass rajta??
8/9 A kérdező kommentje:
Te mivel töltenéd ki a szabad óráidat, ha unatkozol bennük? Amúgy meg ezért vacillálok, mert a Z-t drágának találom. Az s meg mégiscsak közel 60-al olcsóbb.
2013. márc. 28. 23:30
9/9 Wadmalac válasza:
Akinek csak a játék jut eszébe a telefonról, az máris kidobta a pénzét az ablakon.
Nekem a Z más okból kell. A munkám olyan, hogy az IP57 nélkül a telóm életveszélyben van folyamatosan, A processzorsebesség meg memória meg CAD-es alkalmazásokhoz kell.
Ha szeptemberre lesz korrekt részletben az előfizetésemhez, akkor megveszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!