Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mi éri meg jobban,...

Szerintetek mi éri meg jobban, Most egy Sony Xperia S, vagy karácsony környékén egy Sony Xperia Z, vagy ha jön ki jobb, akkor az?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 05:06
 1/9 anonim ***** válasza:

Egy telefon soha nem éri meg, nincs még egy olyan műszaki eszköz ami annyira hamar avul el, értéktelenedik, mint a mobiltelefon.

Inkább úgy gondold el, hogy mire használod és van-e rá bőven annyi pénzed. Ha igen, akkor vedd meg most, mert a Karácsony még messze van.

2013. márc. 27. 05:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Értem. Amúgy használnám rendesen! Leginkább játékra szeretném, hogy ne unatkozzak egész nap a suliban, főleg a lyukas óráimon. Most egy Nokia 5230am van, és mindenre jó, csak wifizni nem, meg játékra nem.
2013. márc. 27. 05:13
 3/9 anonim válasza:
Xperia Z négy magos, Full HD kijelzős, LTE képes készülék, 2 GB rammal. Az Xperia S 2 magos, HD kijelzős, Nm képes LTE-re , 1 GB rammal. A különbség a kettőközött, hogy kettő darab Xperia S-t tudsz venni annyiból mint egy Xperia Z. Ha megteheted akkor Xperia Z-t vegyél! Ha nincs annyi pénzed rá akkor vegyél S-t Igazából mind a kettővel tudsz játszani ugyan úgy, csak a Z-vel viszel minden játékot az S-sel csak 1-2 nem fog menni gondolok itt a N.O.V.A. 3-ra LG Optimus 4x is szaggatja.. De ha nem akarsz ilyen 1-2 gigás játékokkal játszani a telódon akkor S-t vegyél.
2013. márc. 27. 06:46
 4/9 Wadmalac ***** válasza:
Eléggé szubjektív döntés, én is hasonló döntés előtt vagyok, inkább várok szeptemberig és veszem a Z-t. Remélhetőleg addigra kijönnek a gyári 4.1 romok is.
2013. márc. 27. 10:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem. Igazából amilyen játékokkal szeretnék játszani(NFS Shift, minecraft, fruit ninja, headsoccer[nem tudom, hogy van e androidra], meg ilyenek), szerintem elég az Xperia S is. Még mindig nem tudom. A Z jobb, de kb. 60k-val drágább. :/ Szerintetek mikor fog lemenni az ára a Z-nek?
2013. márc. 27. 17:53
 6/9 Wadmalac ***** válasza:
Amint lesz újabb, jobb. :)
2013. márc. 28. 06:57
 7/9 anonim válasza:
azért veszel egy 170000 forintos telefont, hogy játszhass rajta??
2013. márc. 28. 18:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Te mivel töltenéd ki a szabad óráidat, ha unatkozol bennük? Amúgy meg ezért vacillálok, mert a Z-t drágának találom. Az s meg mégiscsak közel 60-al olcsóbb.
2013. márc. 28. 23:30
 9/9 Wadmalac ***** válasza:

Akinek csak a játék jut eszébe a telefonról, az máris kidobta a pénzét az ablakon.

Nekem a Z más okból kell. A munkám olyan, hogy az IP57 nélkül a telóm életveszélyben van folyamatosan, A processzorsebesség meg memória meg CAD-es alkalmazásokhoz kell.

Ha szeptemberre lesz korrekt részletben az előfizetésemhez, akkor megveszem.

2013. márc. 29. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!