Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen androidos telefont...

Milyen androidos telefont vegyek 70-80 ezer forintból?

Figyelt kérdés

Én az xperia s re gondoltam..az gorilla glassal van ellátva?

ebben az árkategóriában melyik a legjobb telefon?

2013. márc. 26. 21:03
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ha 80 ezer a plafon akkor vegyél xperia sl-t. jobb kicsit az s nél, a p-nél meg sokkal. De ha gyengébbel is beérnéd akkor elég a p ha meg még olcsóbban akarsz kijönni akkor ahogy az alcateles mondta, alcatelt vegyél ot-997d-t 50 pár ezer ft és árba ez a leges legjobb. Fórumokon sétnéztem rendesen mert telefon vásárlás előtt vagyok én is és az a helyzet hogy megéri alcatelt venni abba a kategóriába. gyors,masszív,olcsó
2013. márc. 27. 01:18
 12/20 anonim válasza:
lg optimus 4x hd, új van 90 ért független. Négy mag, márka, szerintem a legszebb ui, hd kijelző és ennyiiért.
2013. márc. 27. 06:00
 13/20 anonim válasza:
Csak az aksija hulladék, meg nem jön rá Jelly beam.. én is belefutottam.. Nem ajánlom! Hiába a négy mag de kezdő képernyő tárcsa szaggat. Sony vagy Samsungot vegyél! Azokra legalább jön Jelly Beam. Az xperia-k kijelzője is gyönyörű és az S-nek is HD-s.
2013. márc. 27. 06:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Galaxy S2 ebben az árkategóriában mozog, ha jól tudom és az még a mai napig egy iszonyatosan jól összerakott telefon.
2013. márc. 29. 16:22
 15/20 anonim válasza:
htc one x-et vegyél használtan, pár naposan már lehet ennyiért kapni, vagy iPhone 4S-t.
2013. jún. 6. 21:34
 16/20 anonim válasza:
htc one x-et vegyél használtan, pár naposan már lehet ennyiért kapni. Az sokkal jobb ezeknél...
2013. jún. 6. 21:34
 17/20 anonim válasza:
Miközben küldtem akkor lattam meg h androidosra gondolaz...
2013. jún. 6. 21:35
 18/20 anonim válasza:
Sony Xperia S a legjobb választás (szerintem)
2013. jún. 6. 22:18
 19/20 Xperia.floyd ***** válasza:

Esetleg GSM boltokból újonnan Xperia V.

-vízálló

-korrekt gpu

-kétmagos krait 1,5GHz

-13 mpx kamera

-8Gb hely

-HD felvétel és a kijelző is

Vagy Xperia L is elég jó bár ott gyenge a felbontás , de az Xperia S(SL) sem rossz.

2013. jún. 7. 16:35
 20/20 anonim válasza:
Sony Xperia P-vel nincs baj, jó telefon meg minden, csak kb 0,5-1 év után a kijelzőt megsüti a telefon (tapasztalatból mondom), mert a fém ház annyira felmelegszik hogy a kijelző megsül. Amugy jól összerakott telefon.
2013. jún. 8. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!