Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ipad mini-re ingyenes jó...

Ipad mini-re ingyenes jó játékok vagy alkalmazásak, mit érdemes letölteni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 25. 23:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre kellene válaszolni...

Játékok:

Hungry Shark Evolutions

Real Racing 3

Szókirakós (ha belejössz nagy fun, esténként akár órák is elmehetnek vele :) )

Subway Surfers

Egyéb:

MyScript calculator - számológép, de nem olyan mint a többi. Neked kell berajzolni amit akarsz!

WallpapersHD

Gyorshajtás

Europe (utazáshoz jó ha van, offline europa térkép)

Nekem ezek vannak. De szoktak lenni akciók. Tehát van hogy pl karácsonykor, vagy húsvétkor egy-egy app ingyenes, vagy csak úgy. Vannak olyan appok, amik ezekkel a leárazásokkal foglalkoznak, plussz van facebookon egy iGamer nevű oldal, ahol értesülhetsz a jó dolgokról :)

Például én ezeket szereztem be ingyen: Fruit Ninja, Skylanders, Asphalt 6 és 7, Boost2.

Csak oda kell figyelni, és ha szeretnél, még spórolhatsz is :)

Remélem tudtam segíteni, ha kell még valami, nyugodtan írj!

2013. márc. 30. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok. Shazam, ezt is nagyon tudom ajánlani! Király cucc. Ha megy valamilyen zene, de nem tudod a címét, csak bekapcsolod a Shazamot, az pedig megmondja neked a szám címét! Nincs olyan nap szinte hogy ne használnám!És RTL most. Ha nézel valamilyen műsort az RTL-en pl B.közt, azt ott vissza tudod nézni.
2013. márc. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!