Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudok telefont rendelni...

Hogyan tudok telefont rendelni külföldről biztonságosan?

Figyelt kérdés
Hali! Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan/honnan (milyen netes oldalról?) tudok rendelni egy LG Nexus 4 telefont külföldről? Olvasgattam és azt írják, hogy külföldön (Németo., Anglia, stb.) kb. $200-$250 vagy euró az ára, itthon igencsak 130.000 körül lesz és még soha nem rendeltem külföldről de sokan írják, hogy "aki okos külföldről rendeli meg olcsón". Nem tudom hogyan működik ez a folyamat, mennyi idő, és mennyi pénz a szállítás. Létezik az, hogy én kifizetem előre és a végén szépen átvernek és semmit sem hoz a postás, vagy ha hoz akkor is csak egy széttört szutykot? Valami ilyesmi infókat szeretnék megtudni, esetleg ha már vki rendelt külföldről és minden oké lett, segíthetne, hogy hogyan megy ez. Köszi szépen előre is ;)

2013. márc. 25. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze átverhetnek, de csak ha béna vagy, azért látszódik (értékeléseken, stb-n) hogy megbízható-e az eladó.

Széttört szutykot nem valószínű, hogy kapsz, hisz jól be szokták csomagolni.

Haveromnak rendeltem már telefont külföldről, nem Nexus 4-et, hanem valami olcsóbb kínai cuccost, azzal sem volt semmi baj, szóval nem pont egy Nexus 4-el lesz probléma.

Egyébként itt nézd meg hátha van eladó ami tetszik is, mert akkor nem kéne külföldi rendeléssel bajlódni:

[link]

Egyébként 300 dollár a 8 gigás Nexus 4, de készlethiány van, ha valaki be tudja szerezni az általában drágábban adja csak tovább, szóval ez a 300 dollár sokkal inkább 350+szállítás, legrosszabb esetbe számoljuk 400 dollárral, mondjuk még az sincs 100k, szóval megéri.

Európából meg ez 300 eurót jelent, bár 110-nél úgy sem jönnél ki többre.

2013. márc. 25. 13:49
 2/3 A kérdező kommentje:
szóval akkor azt mondod, hogy nem sokkal jönnék ki belőle olcsóbban?? Akkor nem értem miért mondogatja mindenki, hogy sokkal olcsóbb ha megrendelik... van ismerősöm németben, ha szólnék neki, hogy vegye meg ott, akkor azért gondolom lényegesen olcsóbb, de akkor a kérdés a következő: Ha kártyafüggetlenül veszi meg tudom itthon használni? Lesz rajta magyar menü? Lehet rá tenni magyar menüt? Egyéb gondok lehetnek vele?
2013. márc. 25. 14:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Azért mondogatják, hogy olcsóbb, mert Telenortól asszem 170k lesz. Ehhez képest még a 130 is olcsó, de 100-110k-ból is megúszod külföldről.

Ha van ismerősöd akkor még olcsóbban, és úgy mindenképp megéri beszerezni.

Magyar menü van rá, működni fog, és semmi gond nem lehet vele, ugyanaz, mintha itthon vennéd. De ha valami baja lesz, akkor csak Németo-ba érvényes rá a garancia.

2013. márc. 25. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!