Család szolgáltatás beállítása windows phone-on?
Figyelt kérdés
Szeretnék alkalmazásokat letölteni az áruházból de nem engedi mert be kell állítani valami család szolgáltatást. Ehhez szeretnék segítséget kérni.
Windows phone 8s by HTC
2013. márc. 24. 22:03
11/17 anonim válasza:
Nekem is ez volt a gond, mivel a telon (valószinüleg ahogy én is) hoztad létre a live.com fiókodat automatikusan az aznapi dátumot állította születési idönek állitsd át live.com-on hogy 18 elmultál és máris nem szarakodik
12/17 anonim válasza:
Helló, nagyon szépen köszi! Megoldottad a problémám!!! :)
13/17 anonim válasza:
Engem is annyira idegesít ez, de egy felnőtt sem ért ehhez a házban...
14/17 Csergei Ildikó Rebek válasza:
Hogy kell alaphelyzetbe állítani??
15/17 Denisa011 válasza:
én szeretném meg kérdezni hogy van nekem egy Nokia Lumia 820 as telefonom és nem engedi nekem le tölteni a messengert se semien aplikációkat mert be kel álitanom valami családi szolgaltatást na és ez a baj h nekem már az a microsoft oldal kész van csak nem tudom továb mit kel csinálnom ha valaki estelleg tudna segíteni kérem írjon köszönöm!!
16/17 anonim válasza:
Alaphelyzetbe állítás: Beállítások->Névjegy->ott van alul
17/17 anonim válasza:
Lemész majdnem a legaljára és ott van hogy névjegy na ott van hogy telefon alap helyzetbe állítása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!