Üdv nézegettem e-bayen iphon 4-et és az lenne a kérdés hogy az AT&T-s félét tudnám-e itthon használni?
T-mobilos lennék és nem tudom hogy van-e erre valami okosság .
Mert hát ott jóval olcsóbb lenne 150-250 USD.
előre is köszönöm az értelmes válaszokat..
Igen tudnád. AT&T SIM-mel és persze nem a CDMA verziós iPhone-t kell megvenned, bár az inkább a Verizonra jellemző.
Te nem ezt akarod, mivel gonoldom T SIMed van, azzal meg nem működik.
ÖÖÖ.... igen sim-el használnám
és úgy gondoltam hogy mivel ez a AT&T ugyan olyan szolgáltató mint a T-mobile ezért ha megveszem azt akkor egy sima függetlenítésel tudom majd használni itthon is...
szóljatok ha rossz az elmélet..!
Szerintem a függetlenítés macera, bár ki tudja, esetleg lehet gevey SIMmel próbálkozni.
Az USAból rendelt cuccra még vámot is kell fizetned ( cirka 30% ) tehát lesz egy használt telefonod és még nem garantált a siker.
Látom ismét ide talált egy "okos" aki "na majd én veszek ócsón iphone-t", de arra már lusta, hogy gondolkodjon.
Szerinted ott nem kell fizetni az "olcsó" előfizetést. OMG gondolkodni luxus.
Igaz nekem nincs tarasztalatom USA téren, viszont havonta többször rendelek kínáből,és valóban csak megerősíteni tudom,hogy trükköznek az értékkel. 15000ft-nak megfelelő értékű cuccot rendeltem, ingyenes kiszállítással DHL futárral, és mire megérkezett kb 4500ft-nak megfelelő összeg volt a csomagra irva, egy hatalmas matrica a csomagon: "elhanyagolható értékű csomag, nem vámköteles" :)
Visszatérve az iphone-ra: Ha nem CDMA rendszer, vedd meg nyugodtan, a függetlenítést megoldom neked 2-3 nap alatt úgy,hogy a teló sem kell hozzá. ha aktuális, keress meg. Abszolút nem macera, heti több db-ot csinálok ilyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!