Mi a véleményetek a Samsung i900as Omniáról?
Jó telefon, de ennyiért?
Biztos nagy kulák vagy, ha megengedheted magadnak.
Akkor is egy gazdag sóher vagy, ha kiadsz annyi pénzt egy telefonért. Egyes embereknek ez kéthavi fizetésük. Ennyi pénzből egy régebbi autót is vehetnél, vagy egy robogót. Nekem is adhatnál a pénzedből, ha ennyire nem tudod, mire költsd!
Hány emeletes házatok van? 5?
Szerintem semmi értelme nincs. Ugyanezt amit tud, elérheted egy 30 000 ft-s PDA-val, és egy 20 000 ft-s telefonnal.
Azt még megértem, hogy jó dolog este wifin msnezni az ágyból, de ugyanezt megteheted gépről is.
Viszont tele van egy csomó felesleges dologgal, mint pl az iGO. Felét a dolgainak úgy se használnád, és a szolgáltatásai nagy részéhez internet szükséges, ami nem olcsó, hacsak nem wifivel lefedett területen vagy. Ráadásul a mobilinternet mozgás közben nem működik.
A kérdező csak kérdez, nem kell ezért leszólni. Ha pedig megveszi, egészségére. Elég szégyen így leszólni valakit.
A kijelző akkor tud "elromlani", ha leejted, vagy erősen nyomkodod. A felső részt amit nyomkodsz, digitizer-nek (ill. digitalizálónak) hívják, az alsó meg maga az lcd képernyő. A digitizer viszonylag olcsó, és igen, sérülékeny, mint minden érintőképernyős mobilnál/pda-nál.
Valószínű, hogy az idő során cserélni kell majd, mert nincs olyan ember, aki le ne ejtené párszor.
Alapvetően jó pda-nak gondolom, a gyári romot viszont érdemes lecserélni. Nem fog fagyni, bírja majd a 3 napot 1 töltéssel, és az érintőképernyő is "megtáltosodik". Windowsos létére megvannak a gyermekbetegségei. Aki nem szeretne sokat babrálni vele, az ne vegyen pda-t, inkább egy jó telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!