Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Samsung...

Mi a véleményetek a Samsung i900as Omniáról?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Jó telefon, de ennyiért?

Biztos nagy kulák vagy, ha megengedheted magadnak.

2009. szept. 21. 21:40
 2/9 anonim válasza:
13%
az elözövel eggyet értek
2009. szept. 21. 23:01
 3/9 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom hogy az anyagi helyzetemhez semmi közötök a kérdésben az szerepel hogy mi a véleményetek a telefonról ha nem tetszik dögöljetek meg:D
2009. szept. 21. 23:10
 4/9 anonim ***** válasza:
0%

Akkor is egy gazdag sóher vagy, ha kiadsz annyi pénzt egy telefonért. Egyes embereknek ez kéthavi fizetésük. Ennyi pénzből egy régebbi autót is vehetnél, vagy egy robogót. Nekem is adhatnál a pénzedből, ha ennyire nem tudod, mire költsd!

Hány emeletes házatok van? 5?

Szerintem semmi értelme nincs. Ugyanezt amit tud, elérheted egy 30 000 ft-s PDA-val, és egy 20 000 ft-s telefonnal.

Azt még megértem, hogy jó dolog este wifin msnezni az ágyból, de ugyanezt megteheted gépről is.

Viszont tele van egy csomó felesleges dologgal, mint pl az iGO. Felét a dolgainak úgy se használnád, és a szolgáltatásai nagy részéhez internet szükséges, ami nem olcsó, hacsak nem wifivel lefedett területen vagy. Ráadásul a mobilinternet mozgás közben nem működik.

2009. szept. 21. 23:29
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nézz bele a fiókba, hátha találsz egyet! Akkor majd alkothatsz magadnak véleményt.
2009. szept. 21. 23:30
 6/9 anonim válasza:
100%
Szeretném megvédeni a kérdezőt mert valakinek tényleg szüksége van ilyen készülékekre, viszont villogásra tényleg felesleges ilyent venni. Amúgy szerintem nagyon jól működik, bár sok összehasonlítási alapom nincs (ez az első PDA-m). Természetesen vannak hibái (ez is windowsos), de ha az asztali géppel elboldogulsz, ezzel sem lesz komoly problémád, ha van még kérdésed, ajánlom figyelmed be azi900.eoldal.hu-t
2009. okt. 4. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én is megvádeném... csak véleményt kérdezett, másokat egyből megesz a sárga irigység...hoppá. Amúgy "villogás" érdekében én is vettem egy telefont, jobban mondva nem azért, de el hittem, hogy amellett, hogy jól néz ki, mindenre jó. Ennek ellenére az akksi 1 év után 2 óránként lemerült, meg egyszer közben vmi plazmatörése volt a képernyőnek. Most meg lehet, hogy veszek egy egyszerű Nokia 6300-t. (najó, bevallom, a samsung omniában is gondolkoztam, de asszem tök felesleges, az iPhone úgyszint a vodafonehoz...semmire nem jók net nélkül)
2009. nov. 7. 15:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A krédező nem felvágni akart csak aztkérdezte mi a véleményetek, sőt még aztse monta hogy 100 % megfogja venni, de egyből mindenki letámadja -.-". Amúgy ahogy neten olvasgatok róla szerintem jó teló, bár olvastam olyat hogy az érintőképernyője "bizonyos" esetekben elromolhat, amit csak drága pénzért tudsz megjavítatni.
2010. jan. 19. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:

A kérdező csak kérdez, nem kell ezért leszólni. Ha pedig megveszi, egészségére. Elég szégyen így leszólni valakit.

A kijelző akkor tud "elromlani", ha leejted, vagy erősen nyomkodod. A felső részt amit nyomkodsz, digitizer-nek (ill. digitalizálónak) hívják, az alsó meg maga az lcd képernyő. A digitizer viszonylag olcsó, és igen, sérülékeny, mint minden érintőképernyős mobilnál/pda-nál.

Valószínű, hogy az idő során cserélni kell majd, mert nincs olyan ember, aki le ne ejtené párszor.

Alapvetően jó pda-nak gondolom, a gyári romot viszont érdemes lecserélni. Nem fog fagyni, bírja majd a 3 napot 1 töltéssel, és az érintőképernyő is "megtáltosodik". Windowsos létére megvannak a gyermekbetegségei. Aki nem szeretne sokat babrálni vele, az ne vegyen pda-t, inkább egy jó telefont.

2010. febr. 1. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!