Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 5-nél jobb az Xperia Z?

Az iPhone 5-nél jobb az Xperia Z?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 22:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Jobb.

Jobb kijelző, jobb kamera, erősebb hardver, por és vízálló.

És kedves első!

Most miért várod el egy nem Nexus telefontól, hogy még 4.2-öt is kapjon?

Egyik gyártó se támoget ennyi ideig.

2.3.7->4.0.4->4.1

Ez két frissítés.

Ennél többet aligha várhatsz, és a 4.2 annyival nem jobb a 4.1-nél, hogy ezért ekkora ügyet kell csapni."

A kijelző nem jobb , az iPhone 5 nek sokkal élénkebb szinei vannak és ugyebár a PPI feleslegesen annyi ,hiszen 326 ppi felett az ember nem lát pixeleket a képen (pont ezért annyi az iPhone-nek a ppi-e)

jobb kamera - > ez lehetséges , nem volt kezemben az Xperia Z telefon , ezért nem tudok nyilatkozni e téren (de ugye nem csak a megapixel számít)

erősebb hardver-> az iPhone pedig jobban optimizált...

por és vízálló - > +1 pont a Z - nek

"Most miért várod el egy nem Nexus telefontól, hogy még 4.2-öt is kapjon?

Egyik gyártó se támoget ennyi ideig."

Az apple igen , iPhone 3gs ->2009. június 8 , és a mai napig támogatott

(BTW a családban van egy Xperia P és az a telefon szörnyű , akad , a Sim kártyát ha úgy dönt nem észleli és restartolni kell ,hogy működjön , és a hivatalos frissítés elrontja a gyári kamera alkalmazást)

2013. márc. 24. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Megértem, hogy nem támogatják őket sokáig de azért azt elvárhatom, hogy de fagyjon, akadjon folyamatosan amikor egy program se fut rajta. Még ha írok akkor is laggol aztán így fél perc múlva beírja amit írtam. Meg folyton elmegy a mobilinternet kapcsolat és mindig újra kell indítani. Azért ennél többet vártam.

2013. márc. 24. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!