Ha van vezetékes netem, (telefonos), veszek egy routert, akkor tudok a mobilomon is netezni?
Van vezetékes netem,(modemem), azt olvastam, hogyha az ehhez tartozó Ethernet kábelt a routerbe csatlakoztatom,-routerem még nincs cak tervezek venni), akkor elvileg lesz WIFI hálózatom itthon, és az okostelefonomal is netezhetek..
jól értem?
mi van akkor ha a vezetékes netem (illetve maga a modem az egyik szobában van de én egy másikban használnám a mobilomon a WIFI-s netet?
milyen routert érdemes venni? könnyű a beüzemelése?
bocsi ha hülye a kérdés vagy nem 1értelmű de totál laikus vagyok.
köszi előre is.
Pont így működik, ahogy leírtad. Nem kérdeztél hülyeséget.
Keress vissza úgy, hogy azt írod a keresőbe: router beüzemelés, vagy wifi telepítés, vagy bármi hasonló..
4-5 ezerért már kapsz, de inkább 8-10 ért vásárolj. a beüzemelésről pontos utasítást találsz a dobozban, vagy a neten..
Nálam is a router két szobával odébb van, de még a kerti lakban is fogható..
Arra ügyelj, hogy applikáláskor olyan jelszót írj, ami miatt nem izgulsz, hogy feltörik.
A boltban tanácsot adnak ez ügyben is.
köszi szépen!
kb olyan 10.000-et szántam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!