Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony xperia sl szoftverfrissítés?

Sony xperia sl szoftverfrissítés?

Figyelt kérdés
Szeretném rootolni a telóm, de addig nem kezdem el amíg nem tudom hogyan kell újrarakni a telót gépről, hátha vakami balul sül el

2013. márc. 23. 11:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Megpróbálok mindenre válaszolni :DD

1. Nem cserélünk firmware-t a telefonon, nem lesz probléma (akkor van probléma, ha nem a telefonodnak megfelelő firmwrae-t flashelsz.:) )! Mivel az USB hibakeresést bekapcsolod, ha bármi adódna, a Flashtoollal rá tudod flashelni a rendszert (az a SONY fórumos oldal, amit az előzőekben küldtem, le tudod tölteni a .55-ös firmware-t és azt BÁRMIKOR rá tudod tenni) :). a Fastboot csak akkor kell, amikor firmware-t cserélsz, rootnál egyszerűen rádugod a gépre adattárolási módban [MSC, ha úgy tetszik :DD. ezt a Beállítások/Xperia/Kapcsolódás/USB kapcsolódási mód-nál tudod beállítani]. elindítod az ADB Installert, megvárod, míg érzékeli a telefont, rákattintasz, elindítod az ADB driverek letöltését és telepítését, megnyitod a rootloló programot, követed az utasításokat, és kész :)

2. Ahogy olvastam, az SL Bootloadere zárt. Azt a leírást használd, ami ZÁRT bootloaderre kell! :)

2013. márc. 28. 13:02
 22/24 anonim ***** válasza:
Vagy ha a Flashtool használata érdekel, megírom levélben ha kell :)
2013. márc. 28. 13:07
 23/24 A kérdező kommentje:

hát épp azt szeretném :P hogyha bármikor problémám adódna, akkor újratehessem a telóm :) nem csak akkor jó, ha root-ot elszúrom, de ha esetleg vírusos lesz, vagy ha csak szimplán újra akrom tenni, ha már megtelik egy csomó felesleges holmival. Mert gondolom, ha újrateszem az 55-ös firmwaret, akkor visszaáll a gyári állapotra nem? minden törlődik stb...

szóval ha nem nagy kérés akkor igényt tartanék arra a flashtool leírásra :P ha nem is minden részét, csak azt, hogy kell firmware-t cserélni vagy ROM ot, illetve ha már ott vagy elmagyarázhatnád mi a különbség xDDD

Előre is köszönöm:)

2013. márc. 28. 19:54
 24/24 anonim ***** válasza:

a levélben valahogy elírtam.

C:\Flashtool\firmwares az a bizonyos mappa. :)

2013. márc. 29. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!