XPERIA U- miért fagy le folyton?
Figyelt kérdés
ma pl 2x lefagyott ki kellett venni az aksit hogy működjön.. mi lehet a baj?2013. márc. 22. 18:18
1/5 anonim válasza:
Frissíts szoftvert. De mikor fagyott le? Konkrét programnál? Gyári szoft van rajta?
2/5 A kérdező kommentje:
-Próbáltam frissíteni, de a PC Companion meg a SUS se ajánlja fel.
-Ő hát be akartam lépni a fényképezőbe,akkor kiírta hogy nem elérhető, utána a beállításokba kinyomni a wifit, akkor vissza főképernyőre , írta hogy az Xperia Képernyő alkalmazás váratlanul leállt.
ekkor kellett kivenni az aksit.
-Igen,két hónapja vettem, és a gyári 2.3.7-es szoftver van rajta, hozzá sem nyúltam!
2013. márc. 22. 20:03
3/5 anonim válasza:
Mentsd le az adataidat majd gyári beállítások visszaállítása. Ha nem segít, ICSre kellene frissíteni, az rendbe hozza. Néha kapcsold ki és vissza, használj advanced task kill és aCCleaner pro vagy hasonló programokat.
4/5 A kérdező kommentje:
Advanced Task Killert használok...és 2 hete csináltam egy gyári visszaállítást, ICS-re én is nagyon szeretném frissíteni, csak nem bírom :(
2013. márc. 23. 12:18
5/5 anonim válasza:
Lehet hogy szoftverhibás. Szoftverfrissítés fog segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!