Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a Vodánál becserélem a...

Ha a Vodánál becserélem a Samsung Galaxy Y-omat egy Galaxy Mini 2-re, hány forintot kell még hozzá fizetnem?

Figyelt kérdés

4. hónapja van nekem,a jobb felső sarkán van egy kis törés,és a képernyője egy kicsit zsebkarcos,de azokon kívül jó állapotú.

Olyanról is olvastam,hogy ha egy Samsung telefonra váltok,+5000 forintot kapok.Egy ismerősömtől hallottam ezt a vodás akciót,azt mondta,hogy a telefont úgy számítják be,hogy mintha még hozzá sem nyúltam volna,vagyis új telefonként.

2013. márc. 22. 15:06
 1/5 anonim válasza:
Sajnos nem tudok segíteni... De a Samsung Galaxy mini2 őt nagyon nem ajánlanám! Nekem ilyenem van... Akkor 100x inkább egy Ace vagy Ace 2.
2013. márc. 22. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Csodálkoznék, ha " a telefont úgy számítják be,hogy mintha még hozzá sem nyúltam volna,vagyis új telefonként."

És ők mit kezdenek a Te törött telefonoddal?

Ha Samsungot veszel beszámítják 5000-ért és tényleg a kukába dobják. Hogy aztán hogyan engednek a Samsungok között válogatni (melyiket adják 5000Ft beszámítással) azt nem tudom, meg hogy milyen hűséget/előfizetést kérnek érte.

2013. márc. 22. 15:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Ace-t nem vennék,drága,armv6-os.Az Ace 2 is drága.
2013. márc. 22. 16:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Menj be a Vodához holnap, és kérdezz rá, én is erősen kétlem, hogy ez így menni, túl szép ahhoz hogy igaz legyen!
2013. márc. 22. 18:19
 5/5 bazrally válasza:
Akkor se cseréld be!A Mini nem jó!Az Y-hoz képest nagyon gyenge.Ha nagyon zavar a képernyő inkább javítasd meg.
2013. máj. 5. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!