Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért van ilyen méltánytalan...

Miért van ilyen méltánytalan helyzetben szegény telefonom?

Figyelt kérdés
Egy Galaxy S. Valamiért senkinél nem láttam eddig ilyet, a googlébe beírom, hogy 'samsung galaxy' és az ace-t előbb adja ki, mint az s-t (javaslatként). Mindenkinél csak Mini-t, Ace-t, meg hasonló tömegtelefonokat látok. Az osztálytársaim körében elég népszerűnek találtatott, merthát azért az ő figyelmüket is felkelti, ha filmet nézek rajta, vagy 3D játékokat játszok, sokuknak nincs android telefonja. Nem menőzni akarok a telefonommal, de szerintem ahhoz képest, hogy ez formálta meg igazán a Galaxy brand-et, ez volt a hajdani csúcsmodell, nagyon kevesek ismerik (a környezetemben), a rosszabb telefonok, pl. Mini, Y (ezeknek az ár-érték aránya is rosszabb volt, de szerintem most is az) sokkal kelendőbbek, kinézetről felismerik őket, miközben az enyém pl. csomószor lett S3-nak titulálva :D Most meg már szar, mert 60.000 ft (ezzel nem vitatkozom), senki nem veszi, közbe meg Mini-t, Ace-t, ilyesmit még mindig vesznek.

2013. márc. 22. 05:53
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Aranyos a kérdésed. anno az én régi telefonom is ilyen helyzetben volt. senki nem tudta mi az.k530am es k700am volt. .
2013. márc. 22. 06:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Mennyivel lesz jobb a hangulatod, vagy számodra értékesebb a telefonod, ha a gugli első helyen dobná ki?
2013. márc. 22. 10:58
 3/8 anonim válasza:
a google azért dobja ki előbb drágaságom az ace-t, meg a minit, mert van egy olyan nevezetű dolog, hogy ABC, és BETŰREND:*
2013. márc. 22. 13:07
 4/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: valóban, számomra az s egy überszuper telefon, pont emiatt sajnálom, hogy más ezt nem látja be (tudomtudom, vannak nála jobbak)

3. nem az ace-t adja ki elsőként (asszem a note-ot vagy s3-at, de nem emlékszem), csak előbb javasolja, mint az s-t

2013. márc. 22. 15:11
 5/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem elég menő a telefonod? Jujjj mi lesz most?
2013. márc. 22. 15:58
 6/8 A kérdező kommentje:

"Nem menőzni akarok a telefonommal, de szerintem ahhoz képest, hogy ez formálta meg igazán a Galaxy brand-et, ez volt a hajdani csúcsmodell, nagyon kevesek ismerik..." stb.

most már kézzelfogható tény, hogy olvasási ill. szövegértési problémákkal küszködsz.

2013. márc. 22. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Aki kevesebbet tud nálad, arra ne hallgassál , vegyék a szuper :)) Ace-t meg Minit, legyenek boldogok vele !
2013. márc. 24. 11:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"pl. csomószor lett S3-nak titulálva :D"

Örülj neki! xD

2013. márc. 24. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!