Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri nem márkás telefont venni?

Amcsih kérdése:

Megéri nem márkás telefont venni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az M-techre vagy arra aminek egyáltalán nincs márkája, csak rávan irva, hogy android.

2013. márc. 21. 06:28
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, mennyiért, mondjuk én olcsón sem ajánlom. Alig drágábban lehet kapni normális telefonokat, akár Tipo, akár Blade 3, ha meg tényleg nagyon olcsó kell, használt Blade-et kapsz 15-ért (főzött rommal függetleníthető mind).
2013. márc. 21. 07:22
 2/8 A kérdező kommentje:
az a baj h nekem nagyon nagyok az ujjaim, ezért egy nagykijelzős telora lenne szükségam max 40ezer forintért(többet nem adok, használtat nem szeretnék) tehá egy kis tab telefonra lenne szükségem , ami rendes márkábol nagyon drága :(
2013. márc. 21. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
40 ezernél alig kerül többe újonnan az OT-995. 4.3" már nagyon nem kicsi (nekem sincs kis kezem, de alig érem át).
2013. márc. 21. 18:27
 4/8 A kérdező kommentje:
az a baj h én 48k-ért láttam kártyafüggetlenül..én am a media-tech atab5phone mtk6577-es telefonra lettem kiváncsi (m-tech = media-tech..annak 5'' kijelzője van, és kétmagos 1ghz-es procija .meg alap 2aksi..de am sokáig bírja..mondhtani 1ora 1százalék wifivel..és a media tech azért márka azt elkell mondani..de am láttam márkátlan telefon aminek készenléti ideje 60-90óra ami elég kevés, ugyhogy csak márkás telot veszek..
2013. márc. 21. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem óriási ujjaim vannak, de nagyon jól tudok írni Samsung Galaxy Minin. Szerintem valami Samsung Galaxyt vegyél minden szempontból! :)
2013. márc. 21. 20:53
 6/8 A kérdező kommentje:
a sima mini nemjooo...legalább egy samsung galaxy mini 2..
2013. márc. 21. 20:55
 7/8 anonim ***** válasza:
64%

Szolgáltatóknál 45 alatt van.

Galaxy-t semmiképp ne vegyél, semmilyet, egy rakás fos az összes.

A 3.27"-os Mini 2 meg főleg nem értem, hogy lehet jó, ha a 4.3-as OT-995 sem elég...

2013. márc. 22. 02:14
 8/8 anonim ***** válasza:

ne itt, ha lehet.. menj be egy jónak látszó GSM boltba, és ott mondd el mit szeretnél.Ott azonnal látod a számtalan variációt, és boldogan fogsz kijönni egy használható, szerethető masinával!

nics vételkényszer, de láthatod a lehetőségeket, módosíthatsz a vágyaidon...

szóval ne innen dönts...

2013. márc. 22. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!