Melyik telefonokra tudják megcsinálni hibátlanul a cyanogenmodokat?
Mindegyik főzött romnak vannak és lesznek hibái. Erre tényleg nem lehet alapozni egy telefonvásárlást.
Nem feltétlen kell CM romokat használni és máris talál az ember olyat ami számára (még a kisebb-nagyobb hibák ellenére is) megfelel.
Régen volt Motorolám, arra kevés rom volt, meg ami volt az is vacak volt. Most HTC-m van, erre meg rengeteg rom van és jók is. Elsősorban nem a romcserélgetés miatt választottam, hanem mert apámnak is HTC-je van, tudtam, hogy bitang jó telefonok alapból is és ha rászánom magam megint a romcserélgetésre akkor van dögivel az is rá.
Kb mindegyikre ugyanaz, egy-két apró hiba mindegyikben jelen lehet.
Egyébként felmész XDA-ra, ott kiválasztod a készüléked (valamelyik újabb Sony-ra rákeresel, mondjuk Xperia P, U, sola, Z, ZL, akármi), aztán az android development menü alatt megnézed a főzött romokat. Nagyvalószínűséggel még az első oldalon lesz CM ROM (ne olyat nézz, ami csak CM alapú, hanem magát a CM-et keresd), ahol majd írják a bugokat.
Aki nem csak arra veszi a telefonját, hogy facebook-ozzon annak ez is szempont lehet.
ugyan már!
mindegyikre kijön előbb utóbb egy működöképes rom!
sgs3 már egy éves szal arra biztos több javítást eszközöltek, jobban fut,
de pl nekem xperia Z-m van és arra még csak alpha meg beta romok vannak!
ha vársz akkor bármilyen mobilra rakhatsz romot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!