Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem gáz férfinek egy fehér...

Nem gáz férfinek egy fehér Samsung Galaxy S3?

Figyelt kérdés
Használtan venném, és így csomó fehér darab van. A kékes szürkés színű S3 alig van, és ami van azt is megbízhatatlan eladók árulják. Szóval egy férfinak nem gáz ha fehér telefonja van? vagy unisex?

2013. márc. 19. 13:26
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Volt osztálytársamnak 2éve samsung galaxy mini-je is fehér volt. szerintem nincs abban semmi ha fehér. nekem például jobban tetszik a samsung és iphone esetében (de egy sony-t fehér színben tuti nem fogadnék el)
2013. márc. 19. 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:
kösz! ment a zöld kéz !
2013. márc. 19. 13:45
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
ha csesztetnek mondd meg nekik hogy vegyenek neked feketét.amúgy nem gáz annyira.de ha tudják miért fehér eggyáltalán nem az
2013. márc. 19. 13:52
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Samsung galaxy s advancem van ami fekete, és osztálytársam nem tudom már h kapott-e vagy ő választotta, de a lényeg h neki is ugyan ilyen telója lett csak fehérbe. Senki nem piszkálja miatta az osztályba. Szerintem nem gáz ha egy pasinak fehér a telefonja, ha meg valaki magába azért ítél el téged mert fehér telefonod van akkor annál az illetőnél bajok vannak.
2013. márc. 19. 14:08
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, akkor megnyugodtam, megvehetem :)
2013. márc. 19. 14:45
 6/8 anonim válasza:

Ja,hát szerintem gáz. Elég b..zis.

De ha neked az tetszik, akkor mindegy, hogy mások mit gondolnak :D

2013. márc. 22. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
Én kéket vettem, de újan.:) Nem szeretem a fehéret, olyan egyhangú. Ráadásul minden 2. S3 fehér... Viszont egyenesen rajongok a kék, a fekete, ezüst és szürke minden árnyalatáért. Szóval nekem szinte főnyeremény ez a szín, fekete autó, szürkésfekete falú szoba, sötétkék telefon, stb. Imádom!:) Amúgy szerintem a fehér teljesen uniszex, de például ha nő lennék, akkor feketét biztosan nem vennék.
2013. márc. 23. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

másokra hallgatsz?

akkor most arra aki azt mondaná, hogy gáz.

vagy arra aki azt mondaná, hogy nem gáz.

2022. febr. 23. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!