Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én vagyok úgy vele hogy...

Csak én vagyok úgy vele hogy egyszerűen nem tudom szeretni az iPhone-t?

Figyelt kérdés
iPhone 5-öm van,de egyszerűen nem vagyok tőle elájulva.Ezerszer jobban szeretem a Sony telefonokat,de apukám nagy Apple mániás ezért az egész családnak ez a "kötelező".Laptopból is jobban szeretnék egy Sony Vaio-t mint a Macbookomat.Ez tényleg fura?Tényleg ennyire jók az Apple cuccok,csak én nem veszem észre?Például egy Xperia Z nem lehet jobb az iPhone 5-nél?

2013. márc. 19. 07:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
Mijaz hugy kötelezű?Olyat vegyél amilyet szeretnél.A Xperia Z különben oda-vissza veri az iFos 5-öt mindenben.Én sem szeretem az Apple termékeket különben.Soha nem vennék semmilyen iKütyüt főleg hogy fele annyiért 10x jobb másfajta telót veszek.(ami legalább androidos)
2013. márc. 19. 07:39
 2/11 KisIbike válasza:
78%

Nagyon korrekt hozzáállás gúnyosan említeni egy terméket, szánalmas. Hogy miért jobb az Apple? egyszerű: mert az Apple termékek egymással olyan környezetet tunak kialakítani, amit egyelőre más gyártók képtelenek. Van iPhone 5-öm, családban iPad, meg Apple TV. Az hogy bármilyen tartalom egy gombnyomással kint van a TV-n (bámrilyen konfigurálás nélkül!), utánozhatatlan. Csinálok egy képet a telefonnal és gombnyomás nélkül ott van az iPad-en is.

Természetesen remek készülék a Sony is, én is szeretem a Sony termékeket, de az Android annyira szerteágazó és sebezhető, hogy inkább nem kell. Családban volt "szerncsém" androidos telefonhoz és valamit be kellett volna rajta állítani. Egyszerűen nem lehetett megtalálni. Azt hiszem sok mindent elmond a kezelhetőségéről az iPhone esetében, hogy nincs hozzá leírás. ÉS ez a nem mindegy, hogy te vagy a készülékért vagy a készülék van érted!

Egyébként olvass utána pl. az iTunes Match szolgáltatásnak (ez már készüléktől független), én angyon szeretem és ez is példátlan.

És még egy apró dolgo az Apple mellett: a tavaly ősszel megjelent új oprendszer frissítés a 4 évvel ezelőti készülékre is simán felment és fut rajta gond nélkül. Próbálj meg egy androidos új oprendszert feltenni egy fél évvel ezelőtt vásárolt andoridos készülékre. Lehetetlen.

Szóval örülj neki, hogy ezeket kell hazsnálnod és nézz utána mire jók, hogyan lehet őket összekötni. Élvezni fogod.

Meg míg apósom Samsung Galaxyja havonta lefagy, addig nekem az elmúlt 3 év alatt egyszer sem fagyott le az iPhone-om (4, 5).

2013. márc. 19. 08:04
 3/11 anonim ***** válasza:
51%
Nem, nem csak te vagy így vele. DE KIT ÉRDEKEL? Ez a probléma Magyarországon, mindig mindenki azt nézi hogy a másiknak mi van...
2013. márc. 19. 10:37
 4/11 anonim ***** válasza:
nem elájulni kell tőle, hanem használni. részemről egy xperia z sem tud többet. lehet vele játszani, netezni, telefonálni, zenét hallgatni, telefonálni amiket fel lehetne bontani altevékenységekre is, de nem teszem, mert hosszú. a telefonok csak olyan semmitmondó, hétköznapi használatra felesleges dolgok különböztetik meg, amit épeszű ember nem is nézne, például a hardver(mert hát a benchmark pontszámok összehasonlításán kívül elvégzi a dolgát az összes, max 1-2 ms-mmal lassabban/gyorsabban). másrészt meg tényleg azt veszel, amit szeretnél, én nem sírnék, ha rám lenne kényszerítve, hogy osx-et meg csak apple terméket használhassak...
2013. márc. 19. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:
56%
Nehogy benyaljatok már egy ilyen kamu kérdést!
2013. márc. 19. 12:15
 6/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
0%
Nekem sose kéne Apple termék.
2013. márc. 19. 12:56
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Amúgy miért lenne kamu a kérdés?Nem értem az ilyen emberek logikáját,komolyan.Na mindegy.Csak érdekelt hogy mások szerint miért jók az Apple cuccok,nem azért írtam ki hogy menőzzek vele.Bár mit is várok a híresen jó indulatú fórumozóktól :)
2013. márc. 19. 16:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Azért kamu a kérdés, mert az egész sztori kamu. Te csak arra voltál kíváncsi, hogy kinek mi tetszik az apple-ben amit te egyébként utálsz.
2013. márc. 19. 16:17
 9/11 Nyúlós lónyál ***** válasza:
0%
A 75 százalékosnak írom: ne egy Galaxyt vegyél már példának. Könnyű az Android piac legalját hasonlítani az iPhone-hoz. Vegyél példának mondjuk egy hasonló tudású HTC-t. Na, az nem fagy le, ha reggelig harapdálod és kihull az összes fogad se.
2013. márc. 19. 22:06
 10/11 anonim válasza:
Jah mert kel kotodni?Semmi ertelmet nem latom annak h te kotodsz most amert a masiknak tobb penze van mint neked azzert kel kottodjetek mi.De nem veszitek eszre hogy senki se erdekel a ti ki menozesetek.Am en szeretem az appel cuccokat lehet ha nekem is mindenem appel lenne en is megunam:D
2013. márc. 25. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!