Csak én vagyok úgy vele hogy egyszerűen nem tudom szeretni az iPhone-t?
Nagyon korrekt hozzáállás gúnyosan említeni egy terméket, szánalmas. Hogy miért jobb az Apple? egyszerű: mert az Apple termékek egymással olyan környezetet tunak kialakítani, amit egyelőre más gyártók képtelenek. Van iPhone 5-öm, családban iPad, meg Apple TV. Az hogy bármilyen tartalom egy gombnyomással kint van a TV-n (bámrilyen konfigurálás nélkül!), utánozhatatlan. Csinálok egy képet a telefonnal és gombnyomás nélkül ott van az iPad-en is.
Természetesen remek készülék a Sony is, én is szeretem a Sony termékeket, de az Android annyira szerteágazó és sebezhető, hogy inkább nem kell. Családban volt "szerncsém" androidos telefonhoz és valamit be kellett volna rajta állítani. Egyszerűen nem lehetett megtalálni. Azt hiszem sok mindent elmond a kezelhetőségéről az iPhone esetében, hogy nincs hozzá leírás. ÉS ez a nem mindegy, hogy te vagy a készülékért vagy a készülék van érted!
Egyébként olvass utána pl. az iTunes Match szolgáltatásnak (ez már készüléktől független), én angyon szeretem és ez is példátlan.
És még egy apró dolgo az Apple mellett: a tavaly ősszel megjelent új oprendszer frissítés a 4 évvel ezelőti készülékre is simán felment és fut rajta gond nélkül. Próbálj meg egy androidos új oprendszert feltenni egy fél évvel ezelőtt vásárolt andoridos készülékre. Lehetetlen.
Szóval örülj neki, hogy ezeket kell hazsnálnod és nézz utána mire jók, hogyan lehet őket összekötni. Élvezni fogod.
Meg míg apósom Samsung Galaxyja havonta lefagy, addig nekem az elmúlt 3 év alatt egyszer sem fagyott le az iPhone-om (4, 5).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!