Az iPhone-on az SMS-ezés / írogatás ingyenes?
Könyörgöm, légyszíves, ne küldjetek lehülyéző válaszokat, mint hogy "hol élsz?" "mégis hogy lenne ingyenes?".
Azért kérdezem, mert egy csomó embert látok, akik egész álló nap az iPhone-jukat pötyögik, leveleznek másokkal. (Más telefonon ne is szoktam ilyet látni...) Láttam már olyat is, hogy egy mondatot 3 külön részben küld el, vagy félre nyom egy betűt, akkor újra küldi, megint félrenyomja megint, és így egy azon mondatot kb 5x elküldi, mire normálisan leírja, stb. Ezért merül fel bennem a kérdés, hogy ezek a levelezgetések vajon ingyenesen mennek, vagy egy rendes, normális SMS díját kell fizetni érte?
Ingyenes és még a rákot is gyógyítja.
Mindenki nyakában ott lihegsz, akinél rágott almát látsz? Lehet, hogy valamilyen csevegő progit használ?
Bárkinek lehet olyan netelőfizetése, amin annyit e-mailezik, gtalkol, fb-zik amennyit akar.
Nem, de amikor az egész órát tőlem 10 cm-re végig SMS-ezi, akkor az feltűnik... Mint ahogy az is feltűnik, hogy elmegy mellettem a folyosón 30 ember, ebből 20nak a kezében ott a telefonja, ebből a 20ból pedig 10en éppen SMS-eznek. Nem csevegőprogram, nem fb, ez a tipikus iPhone sms:
vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!