Mi a különbség a Sony Tipo és a Sony Tipo ST21i között?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 10:39
1/7 anonim válasza:
Semmi. A második után csak oda irtad a tipuszámát is.
3/7 A kérdező kommentje:
sztem van különbség. Vaterán rákerestem a Sony tipo tokra és ezt találtam:
a képen is látszik hogy a kamerája is másabb és az eladó is mondta, hogy nem biztos hogy jó lesz a sima Tipora a tok.
2013. márc. 19. 14:44
5/7 A kérdező kommentje:
Engem te ne sértess! Milyen jogon fikázol engem?? Én csak megkérdeztem, hogy mi a különbség. Látszik, hogy te sem vagy értelmes lény.
Amúgy meg a kamerája is alapból más a képen. Vagy az eladó töltöt fel rossz képet..
2013. márc. 20. 09:10
6/7 anonim válasza:
Okostojás! Már ketten leirták de te még mindig nem hiszed. Akkor menj fel a sony oldalára és néz utánna.
7/7 Szemy94 válasza:
A tokról készült képek egyáltalán nem Tipo-hoz való... A kamera fölötti bevágás meg szerintem teljesen mind1, mind a kettő jó arra a telefonra, amire ezt szánták:
Szóval ezen tokok nem a Tipo-ra valók. Ami a típusjelzést illeti:
Sony ST21i Tapioca
más néven
Sony Xperia tipo
Sony Tapioca
Sony ST21i
Sony ST21a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!