Szerződés újrakötés vagy hosszabbítás?
T-mobile Like 50 díjcsomagom van, melyet 2011. októberében kötöttem. Azóta elég szépen megváltoztak a feltételek. Az eddigi 3 szám 0ft-os percdíjjal hívható 100 óra erejéig, most már csak 3 órára változott. Az előfizetés ára is jócskán megugrott, valamint a percdíj is 15/25 helyett 19/29 lett.
A kérdésem az volna, hogy ha nekem lejár ősszel, akkor a régi feltételekkel fogom tudni meghosszabbítani a szerződést? Vagy teljesen új szerződéskötésnek minősül és az új feltételekkel fogom csak megkapni az előfizetést?
Köszönöm.
Addig még változik sok minden..a két év az nagyon jónak tűnik, de már három hónap után is savanyú lehet a szőlő...
Arra vigyázz, hogy ne telefonon intézd a megrendelésed, csak személyesen valamelyik pontban...előtte tájékozódj.
Eddig úgy volt, hogy nem szóltak, ha lejárt a hűség, (sokan el is felejtik) hanem ment az új tarifával...
Természetesen új szerződést köss...de várd meg a lejárat napját mindenképp..és nézd meg mik az új feltételek..most keményednek.
szerintem.
Sajnos elég rosszak az új feltételek. Drágult is az előfizetés, percdíjak is nőttek 4 Ft-tal, valamint 100 óra helyett már csupán 3 óra van 0 Ft-os percdíjjal.
Az a baj, hogy valóban újra kell kötni, mivel ez egy főiskolások/egyetemistáknak szánt díjcsomag és 2 év lejárta után ellenőrzik, hogy van e még hallgatói jogviszonyom. Ha van, akkor gondolom újra megköthetem 2 évre.
Bár ilyen feltételek mellett is még ez a legkedvezőbb, de azért nem mindegy sajnos, hogy 3 óra vagy 100 óra van 0 Ft-os percdíjjal.
Na és közben bejött a Like 300, ami a régi feltételekkel van.(15/25, 100 óra..stb.) ..de az meg már 2690Ft.
Nekem ezzel a Like 50 díjcsommal sose volt 2000 Ft-nál több a havidíjam, mivel az a 3 szám akiket 0 Ft-ért hívtam, ők tették ki a jó részét. Kérdés, hogy 3 órával megoldható-e .. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!