Hol lehet kapni M-tech aTAB5-öt?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a tescoban láttam meg ezt a telefont és szemet szúrt nekem a tudása. Már egy ideje nézelődök utána de nem értem hogy most egyik helyen lyen másik helyen amolyan. Én azt a fajtát néztem ki aminek a pontos neve: M-tech aTAB5 mtk6575 de sehol sem találom. Ha valaki tudna segíteni annak nagyon örülnék.2013. márc. 17. 21:48
4/8 Rózsa Noémi válasza:
Én most vettem a Tescoban, ráadásul akciós is. 39.990.-Ft.
5/8 anonim válasza:
Én is szemezek vele, de a kolléganőm meg is vette neten. a személyes átvétele a boltnak közel van az Újpest végállomáshoz. Tényleg sokat tud és "csak" 40ezer.
A digistreetnél is kapható.
6/8 bioforge válasza:
Sziasztok!
Már késő a válasz, de hátha valakinek segít. A T e s(c)o -ban lehet most kapni 19999 Ft -ért. Ez a M-Tech MTK 6577 -es típus amiben 1 GHz Dual Core proci van, 4 Gb Nand memória, 512 ddr3 memória, 5 colos 5 pontos képernyő, dual sim -es, előlapi és 5 MP hátlapi kamera, wifi, bluetooth, GPS...
Szóval nekem nagyon bejön. És az ára is jó.
7/8 bioforge válasza:
Ja! A 6575 -ben csak 1 magos proci van. A 6577 -ben pedig 2 magos proci. Nem tudom mennyi lehet az árkülönbség, de szerintem a 2 magos procival vegyétek (6577).
8/8 bioforge válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!