A felhasználók számára a legjelentősebb változás talán a micro sd kártyával való bővíthetőség, és a bluetooth adatátvitel (bár ez elméletileg a 7.8-as verzióban is megvan már). Ezen kívül rengeteg területen fejlesztették, hadd ne soroljam itt fel, pl a számítógép és a telefon közötti adatátvitelhez nem szükségeltetik a zune szoftver.
Ráadásul a lumia 800-as egy egybeöntött készülék, a hátlapja nem levehető, így az akkumulátort sem lehet benne cserélni. Ez nálam egy fekete pont.
1, hardverileg nekem a 800-nál nem kell jobb, az hogy nem szétszedhető nembaj(a 8gb elég), a 620-at már csak a kinézete miatt sem veszem meg, a 800 sokall jobban néz ki.
amúgy köszönöm a válaszokat!
Azért nem kell idegeskedni, hogy nem lehet leszedni az a hátulját. Az én lumiám 2 éves. Az akkujával még mindig nincs gond. Eléggé tartós. Egyébként is szét lehet szedni a telefont, hogy akkut cserélj. Csak akkor elvezted a garanciát. Amúgy a 800-as az 16gb a belső tárhely. A bluetooth az nem biztos, hogy működni fog. És fileokat csak a zune nevű programmal tudsz rá rakni. Viszont én mégis azt mondom, hogy inkább egy wp8-as készüléket vegyél... De ja neked jobban bejön a 800-as formaterve, akkor válaszd azt. Te fogod használni.
Itt tudsz olvasgatni a wp-s telefonokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!