Mért nem mennek el bizonyos játékok a telefonomon, amik más ugyan ilyen készülékén kiválóan működtek?
Galaxy minim van CyanogenMod10-zel. Néhány játék, pl. a GTA 3 régebben, a ROM felrakása után elindult, de most csak a GTA... alkalmazás váratlanul leállt üzenetek kapom.
Illetve néhány játék (Brothers in Arms, Assasin's Creeed) a ROM előtt működött, most meg néhány perccel indulás után kidob. Mi lehet a probléma?
(Jah és aki csak annyit tud mondani, hogy "ezek a játékok soha nem mennek el a telefonodon" és hasonlók, kérem ne fáradjon válasz írásával. Köszönöm!)
Ugyanazt a verziót töltötted le a játékok esetében, mint előtte?
Egyébként a kalózprogramok nekem egy idő után meghibásodnak, nem tudom, ez jelent e valamit.
Elvileg az a hiba, hogy a galaxy mini nem szereti a cyanogen modot (a nem szereti nem szó szerinti)
sztem annyi a baj, hogy néhány eszközvezérlődnek lőttek a mod miatt :/
azt nem tudom biztosan!
de sztem akkor működni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!