Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tehetem fel az uj...

Maggifix kérdése:

Hogyan tehetem fel az uj szoftvert az iphone-ra ugy hogy ne toroljon le semmit?

Figyelt kérdés
egy viszonylag regi szoftver van az iphone-omon... testverem feltette az overe a legujjab szoftvert viszont minden alkalmazast es minden szamot letorolt a telefonrol...

2013. márc. 17. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
be kell kapcsolni a szinkronizálást a géppel. bár lehet azt még az előtt kellett volna h telepakoltad. én is szívtam már meg :/
2013. márc. 17. 17:41
 2/5 anonim ***** válasza:

A legjobb ha update előtt iCloudba csinálsz egy biztonsági mentést. (később ezt hagy is bekapcsolva) aztán update után a telefon felajánlja hogy iCloudból vissza tölts mindent.

Nem fog elveszni semmi.

2013. márc. 17. 18:03
 3/5 reptoid ***** válasza:
Vagy csak simán csinálsz egy biztonsági mentést frissítés előtt. Amúgy ezt talán fel is ajánlja automatikusan. Frissitítés után pedig egyből fel is ajánlja, hogy töltsd vissza az adataidat.
2013. márc. 17. 18:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat ez meg az a verzio amikor nincs icloud
2013. márc. 20. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor simán iTunesból. update előtt csinálni fog biztonsági mentést, utána pedig megkérdezi hogy akarsz e mindent abból helyreállítani.
2013. márc. 20. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!