Létezik olyan telefon ami androidos van bent wifi és qwerty billentyűs? Ha tudtok lécci írjatok
Figyelt kérdés
2013. márc. 17. 16:41
1/10 dirtboy válasza:
létezik.
itt egy példa
ha többi is érdekel akkor az oldalon használd a keresőt,kiválaszthatod a tulajdonságoknál az igényeidet.
2/10 anonim válasza:
hogy érted, fizikai qwerty billentyűzettel? mert úgy amit tudok sony xperia x10 mini pro, de az elég régi már :DD
ha félreértettem és nem fizikai billentyű kell, akkor kb. bármelyik androidos készülék megfelel a feltételeknek :D
3/10 anonim válasza:
tényleg, amit az első írt az eszembe se jutott :)
4/10 anonim válasza:
Ez a leírás az összes androidos eszközre igaz. Viszont ha a qwerty billentyűzet alatt a kitolható, fizikai gombsorra gondolsz akkor az már kevesebb telefont jelent de van bőven így is pl. xperia x10 mini pro, xperia mini pro, xperia pro, milestone, milestone 2, milestone 3,
5/10 anonim válasza:
Persze pld.: HTC Desire Z: Android 2.2 operációs rendszer
800 MHz-es processzor, magyar nyelv
1.5 GB belső memória
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a qwerty billentyű alatt a fizikait értettem és nem jöhet szóba csúszkás de az eddiggi válaszokat is nagyon köszönöm
2013. márc. 17. 16:52
7/10 anonim válasza:
Fizikai billentyus az van, de az csusztathato. ami meg nem csuszthathato, az meg nem androidos. Legalabbis en nem ismerek olyat..
8/10 anonim válasza:
Samsung galaxy pro, HTC ChaCha,
fizikai bill, és nem kitolható
10/10 anonim válasza:
Van ilyen, lg optimus pro [link] 2.3as android, teljes qwerty billentyű, nem csúszkás. +Lehet, h az lg sokak szerint nem a legjobb választás, de én még nem csalódtam 1 lg-be se, és szerintem van olyan jó, mint bármelyik másik, ha nem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!