Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miert zabalja a mobilom a RAM-ot?

Miert zabalja a mobilom a RAM-ot?

Figyelt kérdés

Minden alkalmazas zarva van, wifi offolva. Es azt irja:

Futo alkalmazasok: 0

RAM: 600Mb hasznalt

350Mb szabad

CPU hasznalat: 20% korul ugral

LG optimus 4x HD a telo es 3 honapja vettem. Mellesleg az akksi is eleg hamar lemerul.

2013. márc. 17. 11:39
 1/7 anonim ***** válasza:
szted az op.rendszer hol fut?
2013. márc. 17. 11:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Az rendben van , fusson. de miert vesz el ennyi ramot?
2013. márc. 17. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:

azért, mert a droidnak kell...

nem tudsz úgy sem mit csinálni, meg az android memóriafelszabadításra képes, szval ha kevés marad, és kell egy alkalmazáshoz, úgyis felszabadít annyit.

nekem 512-ből általában 80-120MB van szabadon, és simán fut az asphalt 7, meg nagyobb játékok is

2013. márc. 17. 11:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Es az akksi ? Van miko olyat csinal hogy kikapcsol , az akksiclemerult.cimen... visszakapcsolom es 40% on van... Tegnap egesz nap nyomkodtam, jatszottam meg stb, es este a tolton volt, es nemhogy felfele , meg lefele ment a toltottsegi szint.
2013. márc. 17. 12:01
 5/7 anonim ***** válasza:

nem folyamatosan méri, hanem szakaszosan

én is, ha pl. nagyon merülőben vagyok, újraindítom, és 40%-on van, de sztem ez nagyon nem pontos

2013. márc. 17. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Es az akksi ? Van miko olyat csinal hogy kikapcsol , az akksiclemerult.cimen... visszakapcsolom es 40% on van... Tegnap egesz nap nyomkodtam, jatszottam meg stb, es este a tolton volt, es nemhogy felfele , meg lefele ment a toltottsegi szint.
2013. márc. 17. 12:20
 7/7 A kérdező kommentje:
Hopp veletlen megint elkuldtem
2013. márc. 17. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!