Mi értelme ennek az SGS4 funkciónak?
Sok felesleges funkciót mutattak be SGS4 során, de szerintem a legfeleslegesebb, vagy legalábbis nem értem, hogy mégis mi értelme az az, hogy nem kell hozzáérni a kijelzőhöz, hogy lapozz/scrolloz.
Ami itt van 3:18-nál: http://www.youtube.com/watch?v=PGXhG82HRX0
Ha már amúgy is a képernyő előtt hadonászok, nem mindegy, hogy hozzáérek-e a kijelzőhöz, ami 5 centivel van arrébb?
Ha azt megcsinálták volna, amit pletykáltak, hogy szemmel lehessen lapozni az oké, akkor mondjuk lerakod az asztalra és nem kell a kezeddel folyton lapozgatni ha mondjuk olvasol, de ez így hülyeségnek tűnik.
Ez hülyeség, azért, mert drága nekem ne pakoljanak tele semmit szemét, értelmetlen programokkal. Ha drága akkor legyen egy erős hardvere, jó szoftver, és inkább kevesebb, de hasznos program, mint sok használhatatlan.
Ezt tudom, csak konkrétan nem tudtam, hogy ennek az egy funkciónak mi az értelme, ha egyáltalán van. Többire rá lehet fogni, hogy XY majd erre vagy arra fogja használni, de erre semmilyen normális marketing szöveget sem tudok elképzelni, amivel el akarják majd adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!