SÜRGŐS! Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy van egy Nokia 500-as telefonom.(no komment) Amin van család-barát kedvezmény+2év hűségnyilatkozat. Ez a telefon brutál fos.Max 2 nap kell neki és egyszer csak kikapcsol, jelszót nem kéri, bekapcsol.Minden nap egyszer csak minden alkalmazást, hivatkozást kikapcsolja...stb. Ahogy én tudom amíg nem jár le a 2év hűségnyilatkozat másik telefont nem nagyon 'vehetsz'. T-mobil-hoz elvisszük majd a telefon, nem kérdés, de akkor ha váltani szeretnék előbb, akkor mi lenne a teendő? Köszi előre is a NORMÁLIS kommenteket !!2013. márc. 17. 09:31
1/5 anonim válasza:
a hűségnyilatkozat nem a telefonodra, hanem az előfizetésedre van. Nyugodtan vehetsz másik telefont.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm szépen !! :)
2013. márc. 17. 10:05
3/5 anonim válasza:
Alapjában nem értem a problémádat. Felmész az aprókra vagy bemész az első zaciba és annyi készüléket vehetsz, amennyit elbírsz.
4/5 anonim válasza:
T-mobile-nál 2 éves hűségszerződés esetén legalább 21 hónapnak el kell telnie a hűségidőből, hogy az ahhoz tartozó szám megtartásával új készüléket vehess.
Ha még benne vagy a 21 hónapban akkor amíg lehet javítani, adott esetben cserélni fogják a készüléket.
Újat nem vehetsz. Illetve vehetsz, de akkor azt vagy teljes áron veszed, egy összegben, vagy egy új előfizetéssel együtt, hűségidővel, havidíjjal, stb. Illetve ott van még a domino csomag, de ott is kb a telefon teljes árát ki kell fizetned.
Vagy ha aranykártyás a számod akkor igényelhetsz társkártyát, annak kicsi a havidíja.
Ezen kívül persze ott veszel telefont ahol akarsz. Ha például MediaMarkt-ban kapsz olcsón, akkor azt veszed meg.
5/5 anonim válasza:
Majd elfelejtettem. Még ott van a szerződés felmondásának a lehetősége is, bár ebben az esetben köteles vagy kifizetni a kötbért is, ami adott esetben elég magas összeg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!