Megtudom majd szokni az androidról való váltás ios-ra? (bővebben lent)
Most egy smasung galaxy s3 telefonom van és szeretnék mellé egy ipad mini. csak hát semennyire nem ismerem a ios-t ezért kérnék segítséget ....
- i tunes, zenék ingyenesek
- lehet küldeni is zenéket, képeket bleutoothon keresztül
- vannak ingyenes játékok
- az nem volna baj ha keverném a facebookot, ipad mini és s3 szóval üzeneteket megjeleníteni ipadon amit S3 küldtem és fordítva
- kell rá valamit telepíteni, vagy megy már és nem kell rá semmi
- flasht nem tudja lejátszani ezt minek a lejászását akadályozza (youtube?)
- nem tudom még mit kérdezhetnék meg 1000 kérdés motozkál a fejembe, ha valamit még fontosnak tartasz megemlíteni kérlek írd le, mert androidban simán otthon vagyok de ios nekem fősuli.
Köszi szépen a válaszokat és a türelmet :)
Itunesal a sajat zeneidet tovabbra is ingyen tudod feltenni ra, ha vasarolsz valamit,az fizetos
Zenet es programot nem tudsz kuldeni bt-on sem , sajat fotokat es egyeb donkumentumokat egy appstorebol ingyenesen letoltheto alkalmazassal igen
Nagyon sok ingyenes jatek van
Nem kell semmi extra a facebook postolashoz,de az olvasashoz igen,egy ingyenes program a storebol
Flasht nem tudja, de a youtube html5-ot hasznal ,beagyazva is lejatssza es van ra egy remek klienrogram is (ingyenes)
Ha androidban otthon vagy,akkor az ios hasznalat nem fosuli,hanem ovoda ahhoz kepest - sokkal egyszerubb es logikusabban felepitett , jobban egymasba vannak integralva az alkalmazasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!