Htc készülék megéri az árát?
120-ért semmiképp sem éri meg.
Jó telefon, de azért már kezd öregecske lenni, 50-60 ezerért egész jó lenne. Használtan kb 50 körül van is, vagy Sensation XE ami még jobb 60k körül.
LG Optimus 4x HD-t kapsz 85k körül, ami hardveresen is sokkal jobb, Jelly Bean is lesz rá.
Én se nagyon vennék LG-t, de amit írtam, 4X HD az a HTC One X-el egyenértékű kb, és hogy legyen egy kis viszonyítási alap.
Meg One X is van már 120-ért, szóval Sensation nagyon nem éri meg.
1080p mkv-t meg csomó telefon le tud játszani, az újak közül, Sensation tényleg nem bírná szerintem.
De amúgy is minek 1080p-s film egy qHD felbontású telefonra?
Hát az lehet hogy hardverileg hasonló, csak az a kérdés hogy az LG-nek vajon sikerült-e valami stabilitást csempésznie a mobiljaiba mióta Androidos körökben mozog. Csak mert nekem rossz tapasztalataim vannak vele még azelőttről. Egyébként igazad van, One X-et is lehet kapni 120-ért :)
Egyébként nem is próbáltam még hogy lejátszaná-e a Sensation-öm, viszont most kíváncsivá tettél :D Csak abból indultam ki, hogy az i3-as laptopom amiben Ati kártya van, az se viszi szépen a Full HD-t. Nem mintha lenne értelme....
kérdező:
1080p azaz Full HD az 1920x1080-as felbontás. A qHD 960x540(hosszabb nevén quarterHD) mint a nevében is benne van csak a negyedét képes megjeleníteni az adott pixeleknek. Tehát hiába teszel a qHD felbontású telefonodra 1080p-s filmet ha a telefonod nem képes megjeleníteni minden pixelt.
Kipróbáltam az MX Media Player-rel.
Innen töltöttem le minta videókat:
x264_1080p@3.8Mbps.mkv-t hardver+ dekóderrel gond nélkül lejátssza, viszont a 43. másodpercben a videó megáll, pedig nincs vége.
x264_killa_sample.mkv-re azt írja hogy a hardver+ dekóderrel nem játszható le, a szoftveres dekóderrel pedig irgalmatlanul rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!