Mi a véleményetek a Huawei Ascend Y200-ról?
Cégtől ideiglenesre kaptam. Root után Link2SD telepítés, Titanium Backup. Nem használt programok (pl. Maps, gugliszörcs) letakarítása, néhány fagyasztása, és máris van kis hely, és gyorsabb is. Túl sokat nem szabad várni tőle, belépő szintű, szinte csak telefonálásra való. De arra jó. Én tettem rá Ghost Commandert + GC SMB plugin-t, mert így Wifi-n látja a windows-os megosztott meghajtót, ha valamit mégis másolni kellene. És Advanced Task Manager-t, hogy a fölös task-ok ne zabálják az akksit. Ja, és még egy icipici progit, ami estétől reggelig csak rezgőre kapcsolja, majd vissza, így nem arra ébredek, hogy visít. Én személy szerint a gyári időjárás widget-et is lecseréltem az Időképére, mert az pontosabb és nekem jobban tetszik, ellenben nagyobb, és mivel widget, nem lehet az SD-re tenni.
Összegezve: Aki ért egy kicsit hozzá és van kedve buherálni, egy telefonálásra, alap mail-ezésre kiválóan alkalmas olcsó kis kütyüt kap, de játékra, ilyesmire nem ez a jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!