ZTE ATLAS w-ról mi a véleményetek, (hibái stb) és rendelt-e már valaki ebből a boltból?
Figyelt kérdés
találtam a neten ezt a helyet:
mobilcucc azt hiszem ez a neve ahonnan néztem, vagy valaki más tanácsot adna köszönöm, mindenképp hasonló tudású érdekelne és ebben az árban ezt találtam, tudom, hogy vannak drágábbak, de inkább a a tulajok véleménye érdekel
2013. márc. 16. 06:53
1/1 anonim válasza:
Nekem is ilyen készülékem van. Nagyon jó telefon. Gyors ha nincs tele hülyeségekkel.... És ha komolyabb játékokkal aakrsz játszani felraksz rá egy ROM-ot és még gyorsabb lesz a telefon. Könnyen használható és olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!