Mit gondoltok a Windows alapú operációs rendszerekről?
Windows Phone -ra gondolsz?
szerintem egy ***r
Nekem borzasztóan zárt ,és nem is tetszik
Barátomnak van ilyen telefonja, de alig van ingyenes játék..
inkább Android vagy iOS
(természetesen ez személyes vélemény, tehát nem szükséges mondani hogy android b*** és hasonlók)
Üdv.
Első:
Szarozod, mert szerinted zárt, de helyette ajánlod inkább az iOS-t?Az nice...
WP7.8-ig semmivel sincs kevesebb/több korlát, mint iOS esetén, WP8-nál meg már messze jobb a helyzet.
Szvsz valami jobb kifogást is kitalálhattál volna, ha már egyszer láthatóan gőzöd sincs az OS-ről.
Egyébként meg, baromi egyszerű kezelni, stabil, sosem akad, sosem fagy, van olyan gyors, mint egy almatelefon.
Hátrányai meg: itt el lehetne különíteni a WP8-at és a többit 7.8-ig.
8 esetén csak annyi van, hogy sd kártyára nem tudsz átpakolni appokat, ha akár letöltöd, akár külsőleg telepíted, és ennyi, más nincs.
WP7.8 esetén már van bluetoothon keresztüli fájl küldés és fogadási lehetőség.De a zune még mindig kell a szinkronizáláshoz.
7.8 alatt meg szinte ugyanazok a korlátok, mint iOS esetén.
Én pont 1 hónapja vettem WP-os telefont. Nagyon ódzkodtam az androidtól, úgyhogy kipróbáltam a lumiát és azonnal megszerettem.
Hátrányhoz fel lehet sorolni nyugodtan, hogy zárt rendszer, és nem minden WP telefont lehet bővíteni microsd-vel (az enyémet sem). Sokkal kevesebb applikáció van, mint androidra vagy ios-re, de persze ez folyamatosan nő és már így is van 150.000. A weben lévő piactér néha befagy (rendes szgépről nézve), a telefonon viszont nem. :)
Előny: gyors, akadásmentes, nem fagy le, és ha mondhatom így, még inkább felhasználóbarát - számomra - mint a többi.
A többi előny amit írnék már a telefonhoz tartozna, az pedig változó. (de megemlítem, hogy a Nokia Drive nevű GPS program nagyon jól működik és teljesen ingyenes Nokia telefonokra)
Egy szó mint száz, kifejezetten tetszik, és ha egyszer lecserélem a telefont, valószínűleg ennél az oprendszernél maradok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!