Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 vagy Sony...

Samsung Galaxy S3 vagy Sony Xperia Z?

Figyelt kérdés
melyik a jobb telefon?
2013. márc. 15. 19:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
65%

És kedves 8.!

Arról nem tehetek, hogy 30000000 ember birka, ós a divatos telefont vette meg. Azért valljuk be, hogy az s3 nem annyival jobb, ha egyáltalán jobb a konkurenciánál, hogy ennyivel többet vegyenek belőle. A mobilarena-n is leírták, hogy szerintük az one x jobb az s3#\-nál, és mégsem azt veszik. Legtöbbször nem a jó dolgokbóp vesznek sokat, hanem a divatosból.

2013. márc. 16. 09:36
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
A kamerát meg nem tudom honnan veszed, a megapixelek egyáltalán nem számítanak, és a közhiedelemmel ellentétben sem az S, sem a Z nem csinál szebb képeket.
2013. márc. 16. 10:45
 13/17 anonim ***** válasza:
s3 már 50 mill. fogyott :) és ennyi ember nem tévedhet vagy ha igen akkor tessék meglehet kérdezni őket..nekem S3 van és nincs az a telefon amiért lecserélném és érkezik rá majd a 4.2.1 frissítés ami egyenesen király. és kimerem jelenti hogy a világ eggyik legjobb telefon tulajdonosa vagyok!
2013. márc. 16. 15:34
 14/17 anonim válasza:
47%

A lényeg: amit már amúgy is hallhattál hogy az Xperia Z sokkal jobb. mindjárt meglátod miért

HARDWARE:

processzor:

Xperia Z: Négymagos Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1,5 GHz processzor,2 GB RAM

S3: Quad Core processzor 1,4ghz,1 GB RAM

Fotó és Videó:

Xperia Z: hátlapi kamera:13 megapixeles kamera+LED vaku,Full HD video felvétel és fénykép, tiszta, részletgazdag képek rossz fényviszonyoknál is.

2,2 megapixeles Full HD előlapi kamera.

S3: hátlapi kamera: 8 megapixeles kamera+LED vaku.Full HD videofelvétel és fénykép.

1,9 megapixeles HD előlapi kamera.

Operációs rendszer:

Xperia Z: Android ,Jellybean,4.1

S3: Android,Icecream sandwitch,4.0

Kijelző:

S3:4,8"colos Super Amoled HD . felbontása: 720x1280 pixel

Xperia Z:5"colos TFT Full HD(az 1. a világon). felbontása: 1920 x 1080 pixel.

szerintem egyértelművé tettem de azért mégis csak tiéd a döntés ,jó választást ;)

2013. ápr. 4. 16:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Első a világon? Pl. az Oppo Find 5 akkor mi volt?
2013. ápr. 4. 16:52
 16/17 anonim válasza:
Azért a Sony nem annyira sztár telefon mind ahogyan azt itt pár agyon tanult gondolja. De nem is mondom azt hogy ratyi,mert a Sony-nek az eddigi legjobban összerakott telefonja. Ami nem tetszik a Z-ben: A kijelzője lehet hogy Full Hd meg tiszta de a Brávia kijelző nagyon rosszúl kezeli a szineket és ez nem csak a Z-nél van. S3 sokkal szebben jeleníti meg a szineket. Másik a kamera: ahoz képest hogy a galaxy csak 8 megás NAGYON szép képeket csinál! Néha még jobbakat is mint a Sony 13 megása. Teljesítményre: procijuk szinte azonos teljesítmény hiába 1 éves már a galaxy még most is felveszi a versenyt. Z-nek annyiba lehet max előnye hogy abba már 2 giga ram van az Eu-s S3om hoz képest.
2013. jún. 9. 22:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Ezeket én is leírtam, dehát a Sony-huszárok egyből lenullázták. Amúgy van az S3-ra is 4.1, és van belőle az LTE-s változat, amiben 2 giga RAM van.
2013. jún. 9. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!