Melyik a jobb melyiket vennétek? (samsung galaxy s4 vs htc one vs sony xperia s)
Melyik miben jobb?
Kijelző
Anyaghasználat
Melyik fog a legkevesebbet akadozni
Kamera
Újdonságok
jaj de bírom ezeket a vízhatlan hozzászólásokat.... miért mit fogsz csinálni unalomból este megfürdeted, vagy kinthagyod az esőn..
Kérdésre válaszolva sgs4! Nekem s3 van sima Sről váltottam 1 napig éreztem nagynak a kijelzőt most már normálisnak tartom, a mérettel nem lesz gond..
Az s4 semmiben nem jobb a htc one-nál.
Hardverben egy szinten vannak, kijelzőben a htc one elpáholja az s4-et, hiába, a super lcd 3 mindent ver, anyaghasználatban is, nem tudom, a samsung miért ragaszkodik a sima műanyaghoz. Kamera az majd eldől, az s4 extra funkcióinak nagy része fölösleges, szóval az s4 max egy szinten lehet a htc one-nal. Xperia Z-t meg akkor vegyél, ha kell a por és vízállóság, mert a tft-t is alázza a super lcd3.
Bambusz1
belinkelnéd nekem ha megkérlek hogy hol olvastad hogy az one kijelzője jobb mint az sgs 4é?
én is elolvasnám azt a cikket.
Ehhez nem kell semmilyen cikk, SLCD3 egyértelműen jobb egy AMOLED-nél.
Pl. fürdés közben is lehet használni, persze ha valaki nem bírja ki, hogy arra a pár percre távol legyen a telefonjától az már nagy függőnek számít, de egyszer-kétszer mondjuk tényleg nem rossz.
Vagy nyáron strandon is használhatja, vagy ha esik az eső akkor sem kell a víz miatt aggódnia.
igen de most ezzel a s4essel elvileg újítottak az amolednél is,tehát nem csak a pixelek száma nőtt hanem a technológia is változott elvileg pozitív irányba,tehát telejsen más mint amit eddig láttunk pl az s3nál is.
a fürdés kozben használhatóság nem indokolt mivel magas pára tartalom van és ahoz már cseppáló telefon kéne,ha jól tudom sem az one sem az s4 nem az de javítsatok ha tévedek.
szerintem mielőtt itéletet hírdetünk a kijelző ügyben várjuk meg még élőben is megtekinthetjük mind a két telefon kijelzőjét.
Vizálló az én drága S3 is. nyáron megusztattam a tengerbe. Zsebembe volt és amikor odaértünk berohantam a tengerbe és kb 10 perc után rájöttem hogy a telefon nálam volt. Ki volt kapcsolódva, de bekapcsoltam és ment..szal ha nézel neten videókot ott is lehet látni hogy csapalá teszik meg akváriumba dobják és működik.. De mutass nekem olyan beteg embert aki zuhanyzás közben is telefonálna mert ha van olyan akkor keresse fel a pszichológust mert akkor zakkant már...
Kijelző pedig sokkal jobb lett az s4-ben mint a s3ban van és hát pedig ez is szuper, szal nem mennék annyira előre hogy nem jó a kijelzője... a kamera funkciók pedig tökéletesek, mert én ki is használnám ...
8. válaszoló vagyok
én a saját szubjektív véleményemet írtam le, és tudom azt, hogy a htc jobban oda figyel milyen anyagból gyártja a telefonjait míg a samsungnál nekem mindig az volt a baj hogy számomra gagyi műanyagból gyártották a telefonjaikat. és hosszabb távon egyik telefont se fogtam/próbáltam csak képeken láttam + nekem nem tetszik az andrid, iPhone-om van és én azt szeretem a maga 3,5" kijelzőjével sőt engem kimondottan zavar a nagy kijelző, tesómnak iPhone 5 van és már az is nagy számomra, jobban szeretem ha egy kézzel áttudom érni az egész telefont, ha nagy kijelző kell veszek egy tabletet, de nekem egy telefonnak tökéletes a kis kijelző és ez megint szubjektív, nem kell velem egyet érteni.
ja és hogy miért jó ha vízálló egy telefon? nem azt mondom, hogy azzal kell fürdeni, de már párszor jól jött volna, ha van ilyen funkciója is. pl. zuhogó esőben, de nyáron is csak jól jönne, hogy a strandon ne állandóan a zsebeimet nézzem van e benne telefon, de ez szerintem még mindig jobb funkció mint az a sok értelmetlen marketing "fícsör" amit az új s4-be tettek bele, legalább is szerintem...
előző vagyok. #8
ezt még kifelejtettem a vízállóságal kapcsolatban:
olvastam, hogy iPhone-t (más telefont is szerintem, de ezzel olvastam) betudják vonna valamilyen átlátszó réteggel és vízálló lesz tőle és én még simán ki is fizetnék érte 20ezret mert nekem megérne ennyi, hogy vízálló legyen csak sajna ez amerikában van ez, itthon kis hazánkban még nem hallottam ilyenről :/
jól értem?
strandon magaddal vinnéd a telefonod és bevinnéd a vízbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!