Sony Ericsson mobilok: C510, K550i, K810i, S302, W302, W810i. Melyiket válasszam?
Nekem k550i van. Előszőr azért kezdtem nézegetni, mert nagyon tetzett, aztán találtam lilában is (jólvanna, lány vagyok). De tulajdonképpen nálam tökre bevált. Gyönyörű képeket csinál, jobbakat szinte mint egy digitális fényképezőgép. Jól bírja az aksija és elég masszív is, már jópárszor leejtettem és semmi baja nem lett. Elég szép hangfelvételeket is tud csinálni és tök jó témákat meg millió játékot lehet rá letölteni ingyenesen. Buszon meg villamoson meg kb akármennyire ordíttathatom a zenét, nem hallatszik ki. (maxon igen, de kb 2-vel kissebb hangerőn már nem)
Az egyetlen dolog ami zavar benne, hogy nem lehet akármilyen memoriakártyát rakni bele csak külön bele valót... -.-
Nekem is K550i-m van. Elég masszív telefon, szép képeket és jó hangfelvételeket csinál. A hangszórója nem olyan hangos mint pl. egy k770i-é, de nekem megfelel. Hacsak nem zenedübörgetésre kell, ezt ajánlom! :D
M2-es MicroSD memóriakártya kell bele, a legtöbb mobilba amibe lehet tenni memóriakártyát ez jó.
1,5 éve van meg, jópárszor leejtettem már, de semmi belső sérülése nincs, viszont a gombokról kicsit, a kameralencse környékéről és a telefon oldaláról eléggé lekopott a fémszínű festék, és ahol lekopott, ott kilátszik a műanyag.
k550i-m van.
Több, mint egy éve megvan, nos az egy éves szerződést szépen megvárta míg letelik, aztán jelentkeztek a gondok sorjában. Nem tudom csatlakoztatni a sz.géphez, naponta kell töltenem, mert hamar lemerül. Sokat hallgatok rajta zenét, illetve hallgattam, amíg bírta. (Reggel suliba menet és hazafelé.)
Ugyanilyen telefonja volt osztálytársaimnak is, és pontosan ugyanígy végezték, egy év után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!